2777
2789
عنوان

خانما

108 بازدید | 9 پست

دیروز مامانم هی بهم گف تو عرضه بچه دار شدنم نداری هی اینو تکرار کرد شب با گریه خوابیدم امروزم از صب کلا مریضم😔

۵ ساله منتظر ی نی نی ام خدا تو که بنده هاتو تنها نمیزاری من جزتو امیدی ندارم خودت همه کسایی که منتظر ی نی نی خوشگلن خوشحال کن منم همینطور
بش فکر نکن حتما عصبی بوده  بچه دار شدن به عرضه نیست که  انشاء... هرچه زود تر بچه دار بشی

خیلی ناراحتم خیلی همش میزنن توسرم همش میگن تو که عرضه نداری ی نوه بما بدی حداقل داداشت ازدواج کنه واسمون نوه بیاره همش بهم استرس میدن دوبار iuiکردم منفی شد

۵ ساله منتظر ی نی نی ام خدا تو که بنده هاتو تنها نمیزاری من جزتو امیدی ندارم خودت همه کسایی که منتظر ی نی نی خوشگلن خوشحال کن منم همینطور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرت اینو میگه پس مادرشوهرت چی میگه

راستش خانواده شوهرم هیچی نمیگن از شوهرم میترسن.ولی خانواده خودم همش عذابم میدن شوهرمم میگه من پاشم برم چی بگم بهشون وقتی خودشون درک نمیکنن

دفعه بد گفت بگو این حرفت دلمو میشکنه لطفا دیگه تکرارش نکن   انشالله خداوند خیلی زود بهت ی ...

باورکن تو این ۵ سال صد بار گفنم ولی کو گوش شنوا خیلی شکستم خیلی دیگه امیدمو از دس دادم روحم‌دیگه زخمیه و زخمش نمیزارن خوب شه

بگو شما نگران نباشید  دیگه برات مهم نباشه به حرفشون بی تفاوت باش خانمی یادت باشه اول محرم روزه بگیر و از خدا بخواه بهت بچه بده  انشالله سال بعد همین موقع در گیر بچه داری هستی  

بگو شما نگران نباشید  دیگه برات مهم نباشه به حرفشون بی تفاوت باش خانمی یادت باشه اول محرم ...

ان شاالله اخه من براهرروزم هر دوسه ساعت قرص دارم نمیتونم روزه بگیرم