2777
2789
اره دقيقا الان دعا كرفتيم برا خوب شدن هم من هم شوهرم ولي رومون به هم ديگه باز شده و انكار اصن خجالت ...

یجا خوندم تو همینجا ک نوشته بود دور خونتو نمک بپاش.چنان شوهرت عاشقت میشع ک حد نداره..حالا اینکارم کن انشالله جواب بدع

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من هیچ کاری نکرده ک خاطره خوبی توی ذهنم داشته باشم ازش..حتی یه شاخه گل هم واسم نخریده تا حالا..مرتیکه نکبت انگار کلا آب می بردش خاک بر سر...

سَلامُ لِلَّذینَ اُحُبُّهم عَبَثًا...

وقتی اومده بود خواستگاریم ازخواستگاری تا عقد حدود سه سال طول کشید ولی بدون هیچ رابطه ورفت اومد اون موقه من اول راهنمایی بودم یکی ازدوستام بهم گفت با یه پسر رفیق شدم وهرروز واسش کادو وپول میداد بهم گفت امروز توراه خونه بیا بامن تا نشونت بدم وقتی رفتم دیدم همون خواستگارمه همین خواستگاری ک سه سال باهمیم ولی دریغ ازیه حرف خوب یه شاخ گل یه کادو خیلی داغون شدم معذرت میخوام چون هیچ خاطره خوبی ازش ندارم ک بنویسم شرمنده طولانی شد

من مال نامزدم که بهم خورد. دعوامون شده بود گفت بیا فلان جا تا بزنمت که دیگه زبونت دراز نباشه منم بلندشدم رفتم وقتی امد جلو پام پیاده شد گفت میزنمت که یاد بگیری با شوهرت چطور حرف بزنی بعد زیپ کاپشنشو باز کرد ی دسته گل در اورد بهم داد. خیلی ذوق کردم