نمی دونم اسمش غیر از تنگنا چیه؟ مصیبته؟ بلا هست؟ سختیه؟ چالشه؟ بن بسته؟ چیه؟! ولی به هر حال هر کدام از ماها توی یه برهه زمانی یه گره کور حسابی توی زندگیمون افتاده که هر جی تلاش کردیم و هرچه در چنته داشتیم رو کردیم و باز درست نشده که نشده! منم از این گره های کور دارم، روانشناس میگه باید بپذیریش ... صبر کنی این باعث رشدت میشه ... ولی من الان ته ضعف و احساس فلاکتم، در واقع احساس می کنم داره از هم می پاشه روانم ... رشدی توش نمی بینم اصلا، فقط سختی هست و رنج... شما چی؟ تجربه تون از گره های کور زندگیتون چیه؟ رشد کردین آیا یا اینا دارن حرف مفت می زنن فقط... اصلا شمام گره کور دارین آیا؟! یا فقط سرنوشت من افتاده وسط حوزه امتحانی خدا؟
💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود ♡قیصرامین پور♡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اولش دهنم صاف شد تا رشد کردم و من الان یه ادم قوی ترم
Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
نمیدونم والا منم رشد نمیبینم،بعدها که میگذره بیچارگیش منو ب فلاکت میرسونه از لحاظ روحی اسیب میزنه،بعددددش شاید چون فراموش میکنم اون مشکلو حس میکنم رشد کردم،همین چه رشدی چه کشکی.
من همیشه وقتی به امتحانای سخت خوردم ، اونجاهاییش که کم میارم می رم حموم زیر دوش یه دل سیر گریه بی صدا و زجه بی صدا می زنم که کسی نشنوه، بعد دیگه عادی میام ادامش می دم تا ببینم چی میشه اخرش ولی حسابی ضد ضربه می شم 😔
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
من خرد و خاکیجه شدم ولی باز تیکه هامو چسبوندم بهم پاشدم سر پا .. این دنیا اگه بیفتی هیچکس دستتو نمیگیره بلندت کنه
همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔