2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بهت یاد بدم وقتی دردت شرو شد جیغو داد نکن برای خودت و بچه ات خوب نیست وقتی درد شرو شد نفس عمیق بکش تا شش بشمار بعد ول کن رحمت زود باز میشه اینطوری زایمانت سریعتر میشه وقتی زور داشتی انگار که میخوایی دسشویی کنی خیلی درد داره ولی آخراشه دکتر میاد حتما وقتی زورداشتی صداش کن

بعد القای درد انجام دادن برات؟

تا صبح خوابیدم و هی معاینه ام کردن تا دهانه رحمم از یه سانت رسید 4سانت

بعد دکتر اومد ختم بارداریو زد

بعدم امپول فشار زدن برام

فرداشبش بچم دنیااومد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دیگه شرو شده پروسه زایمانت تو خونه قر بده کمرتو بچرخون چهاردستو پا برو ولی تو هیچی نه کار نه خوردن چ ...

خدا از زبونت بشنوه.همه ترسم ازینه ک بدون درد برم و با زود امپول فشار بخوان بیارنش😔

مرسی گلم حتما 🌸

انشاالله زایمان راحتی داشته باشی اصلا از درد نترس میدونم خیلی سخته تحملش ولی وقتی بچه اتو میدن بهت همه چی یادت میره انقدم شیرین میشه هوس بعدی رو میکنی فقط از خدا بخواه صبر بده بهت برای همه دعا کن من دوبار تجربه اشو داشتم انشاالله این تجربه نصیب همه بشه یاعلی

انشاالله زایمان راحتی داشته باشی اصلا از درد نترس میدونم خیلی سخته تحملش ولی وقتی بچه اتو میدن بهت ه ...

قربونت مهربون✨خدا بچه هاتو زیر سایه پدر مادر نگه داره براتون.ممنون از راهنماییات🌹