2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم جمعه باید بخورم فک کنم

امروز تو 9ماه و 9روزت کامله پاشو برو دکتر

الکی بگو تکوناش کم شده بعد نوار قلب میبندن و چن باری تکوناشو تست میکنن و احتمالا بستری بشی

من بی درد بستری شدم دقیقا 39هفته و 5روز

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

هیچی بزار طبیعی شروع شه خودش فقط پیاده روی کن .ب من گفتن ی شربت غلیظ زعفرون بخور منم اومدم ی بسته کوچیک ریختم تو اب دکتر میگفت برو خداروشکر کن بچت تو شکمت تشنج نکرده مثل مرغ سر کنده تا خود صب تو شکمم تکونای شدید میخورد ..

عزیزم یکم کار خونه بکن بعد چهاردستوپا حرکت کن برو حموم یه دوش یکم داغتر بگیر زیر دوش قر بده من اینکارو کردم صبحش زایمان کردم البته از چهارصبح لک بینیم شرو شد شربت عسل خوردم باخودمم بردم آبمیوه نخوردم

من خودم اصلا تحرک ندارم میترسم زایمانم سخت بشه

بچه اولته؟

منکه از الان انقباض دارم

بسکه کار میکنم😁

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من خودم اصلا تحرک ندارم میترسم زایمانم سخت بشه

سر بچه اولم تحرک نداشتم هفت ساعت طول کشید دومی اصلا ننشسته بودم چون درگیر اسباب کشی و بچه اولم بودم یه ساعت زمان برد خیلیم کمتر درد کشیدم ولی درداش عمیق تر بود کم بود ولی شدید

اینا چقد طول میکشه اثر کنه؟یه هفتس گل گاو زبون میخورم تاثیری نداشته.حالا از امشب شربت زعفرونم میخورم

زعفرون افت ضربان قلب میاره اصلا همچین ریسکی نکن 

ولی برو عطاری گل مغربی کپسولاشو بگیر بخور 

داروخونه هم قرص کرچک بگیر

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕