2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن کرچک🤢

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

ابگوشت پر ادويه يكمي زيره هم بهش بزن

رازيانه دم كن

زعفرون نخور ني ني تپش قلب ميگيره خوب نيس ممكنه پي پي كنه فقط وقتي دردات سروع شد خواستي بيمارستان بري بخور

پله هم بالا پايين برو

پیاده روی .سکس.چای دارچین وخرما.

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
اینا چقد طول میکشه اثر کنه؟یه هفتس گل گاو زبون میخورم تاثیری نداشته.حالا از امشب شربت زعفرونم میخورم

عههه من همین خوردم اونم فقط دو‌لیوان فرداش بچم بغلم بود😁😁

لینک گروه کالری شماریمون با کلی خانوم با انگیزه😍https://t.me/joinchat/F2_MrFbnvY3GOLo3scF7Hg
اینا چقد طول میکشه اثر کنه؟یه هفتس گل گاو زبون میخورم تاثیری نداشته.حالا از امشب شربت زعفرونم میخورم

خب وقت زایمانت نبوده وگرنه گل گاو زبون تا بخوری اگه وقتت باشه دردات شروع میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بدون دیگه 😔

ادم اخراش خسته میشه من که از خستگی زیاد خوردم سریع بیاد درد واژنم امونمو بریده بود دیگه

لینک گروه کالری شماریمون با کلی خانوم با انگیزه😍https://t.me/joinchat/F2_MrFbnvY3GOLo3scF7Hg