2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم میخرم.50 تومن براش کنار گذاشتم 

بیشتر از 50 نمیخرم.

در حال حاضر

اسیاب

ابمیوه گیری

سرویس حبوبات

سرویس ادویه جات

سرویس چینی و ارکوپال

جاروبرقی

توستر

کتری برقی

گوشت کوب

همزن

ساندویچ ساز

یه تعدادی قاب عکس و دکوریو خریدم

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
من دارم میخرم.50 تومن براش کنار گذاشتم  بیشتر از 50 نمیخرم. در حال حاضر اسیاب ابمیوه گیری ...

مبارکت باشه. منم در حال خریدم. به جا آبمیوه گیری و گوشتکوب برقی و آسیاب اینا یه غذاساز دارم برمیدارم که همه کاره هست

مبارکت باشه. منم در حال خریدم. به جا آبمیوه گیری و گوشتکوب برقی و آسیاب اینا یه غذاساز دارم برمیدارم ...

مبارکت باشه 

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

تا الان۴۰ تومن خرید کردم برقیامو قبل از گرونی خریدم فقط ماشین ظرفشویی نخریدم مبلو پرده و فرش و ۹۵ درصد ظروف اشپزخونه رو با این پول خریدم

یه مقدار از چوبیام مونده تزیینی نخریدم کریستالو ظروف مسی هم نخریدم

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
من دارم میخرم.50 تومن براش کنار گذاشتم  بیشتر از 50 نمیخرم. در حال حاضر اسیاب ابمیوه گیری ...

50 نقد داری؟ من چندماهه ماهی دو تومن گذاشتم خیلی کند داره پیش می ره خریدم. ولی از ۵۰ بیشتره. با ۵۰ تلویزیون و یخچالم میخری؟

50 نقد داری؟ من چندماهه ماهی دو تومن گذاشتم خیلی کند داره پیش می ره خریدم. ولی از ۵۰ بیشتره. با ۵۰ ت ...

تلوزیون و یخچال و فرش و گاز جمع خانواده شوهره مگه رسم نیست 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
چقدر خوب خرید کردی. من به ظرفشویی فکر نمیکنم

والا من دوس داشتم بخرم ولی یهو خیلی گرون شد

اره خداروشکر اگه الان میخواستم برقی بخرم بالای هفتاد تومن میشد

چای سازم نخریدم ولی بقیه برقیام کامله 

ایشالا واسه شمام جور بشه

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
50 نقد داری؟ من چندماهه ماهی دو تومن گذاشتم خیلی کند داره پیش می ره خریدم. ولی از ۵۰ بیشتره. با ۵۰ ت ...

الان 35تومن دارم.برای یخچال .تلویزیون.میزتلویزیون.تخت.کمد.مبل.میزناهارخوری.ماشین لباسشویی.فرش.پرده و ساعت دیواری و رخت خواب