2777
2789
نون و رب ی شب حال ما مجرد ها رو درک کنید    

انشالله خدا بهت یه زن خوب وکدبانو بده که نون ورب نخوری آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرمه سبزی برای شب سنگینه من دیشب خوردم تا صبح خوابای وحشتناک دیدم 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
خدا  یعنی اون روز میاااد  پیدا بشه همه رو شام دعوت میکنم

بله که اونروز میاد انشالله خوب خوبش میاد ولی تو انتخابت دقیق باش بعدش هم زود جوگیر نشو یه عالمه اینو اون رو دعوت کنی زندگی حد ومرز داره سعی کن همیشه انشالله در آینده نزدیک که متاهل میشی فقط فقط با خانمت خوش وخرم باشی  ......پسرم درخاتمه انشالله خوشبخت وموفق وعاقبت بخیر بشی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
بله که اونروز میاد انشالله خوب خوبش میاد ولی تو انتخابت دقیق باش بعدش هم زود جوگیر نشو یه عالمه اینو ...

سپاس گذار بانو   ولی کلا من ادم جوگیر و خوش گذرونی هستم

چشاش. داستانیه واس خودش💓💓💓
سپاس گذار بانو   ولی کلا من ادم جوگیر و خوش گذرونی هستم

سعی کن تا مجرد هستی این اخلاق ت رو ترک کنی چون امروزه با این زندگی سخت رفیق بازی رو فاکتور بگیر من با زندگی مشترک 36ساله فقط میدونم رفیق بازی عاقبت خوشی نداره شاد وخوش باش فقط فقط فقط با خانم آینده ات وتا ترک نکردی زن نگیر یه نصیحت از مادرت 

سعی کن تا مجرد هستی این اخلاق ت رو ترک کنی چون امروزه با این زندگی سخت رفیق بازی رو فاکتور بگیر من ب ...

ای بانو   بانو  جی بگم    بخدا تو ذاتم   میفهمم خیلی ها اون ک نشون میدن نیستن

اما نمیشه

چشاش. داستانیه واس خودش💓💓💓
ای بانو   بانو  جی بگم    بخدا تو ذاتم   میفهمم خیلی ها اون ک نشون میدن نیس ...

سعی کن تا ترک نکردی همون نون ورب بخور یه دختر رو بدبخت نکن 

البته ببخشید اینطوری نوشتم چون پسرم خطابت کردم دلم نمیاد راه وبی راهه بری پسر خودم هم توهمین فازها بود وقتی بهش گفتم حلالت نمیکنم خلاصه الان سه ساله عقد کرده واقعا دست از رفیق بازی برداشته فقط تمام فکر وذکرش خانمشه وچطور به معنی واقعی خوشبختش کنه که من خودم هر دفعه نماز شکر میکنم