2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم 😭😭😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 33 پست
من با بيهوشي نبودم اصلا نميدونستم با بيهوشي هم انجام ميدن فقط قبل از عكس يدونه قرص مسكن خوردم سرخو ...

خب شاید شما لوله هاتون باز بوده ، من چند ساله جلوگیری کردم مطمئنم لوله هام چسبندگی پیدا کردن ، انشالله که بدون درد باشه شما جایی رو نميشناسيد با بیهوشی انجام بدن ?

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=99006228]واقعا ? پس چرا اوناییکه که انجام دادن تو اطرافیان حالشون انقدر بد بود ? خیلی منو ترسوندن 😞[/QUOTE]

عزيزم منم انجام دادم

عين من خيلي ها اونروز اونجا بودن و عكس مينداختن هم قبل از من هم بعداز من...

همگي نظرمون مثل هم بود 

كه واقعا دردي نيست

ببين وقتي بخودت استرس وارد كني و دائم بهش فكر كني مطمئنا اعصابت تحريك خواهد شد و واقعا درد بنظرت شديد مياد

منم خيلي ميترسيدم قبل از انجامش

يكي از دوستام ميگفت بعداز عكس رفته خونه دوروز گريه كرده و خوابيده!!!!!

ولي ببين خيلي ها آستانه تحملشون كمه

يا بعضي ها نازك نارنجي هستن،دست خودشونم نيست

سيستم بدنشون اينه

من قبل از عكس خيلي استرس داشتم

دردشم همون لحظه اندازه چند ثانيه يه نقطه كوچيك وسسسلام

بعدشم از شدت ترس و استرسي كه داشتم وقتي اومدم بيرون زدم زير گريه!همش از ترس بود بخدا

انقدر بعدش حالم خوب بود و بدون هيچ دردو ناراحتي بودم بخدا 

[QUOTE= 99006228 ]واقعا ? پس چرا اوناییکه که انجام دادن تو اطرافیان حالشون انقدر بد بود ? خیلی منو ت ...

به خدا خیلی سعی میکنم آروم باشم ولی من خودم دقیقا اونجوري که گفتی هستم استانه تحمل دردم  پايينه زود حالم بد میشه ولی امیدوارم از پسش بربيام 

[QUOTE=99006697]خب شاید شما لوله هاتون باز بوده ، من چند ساله جلوگیری کردم مطمئنم لوله هام چسبندگی پیدا کردن ، انشال ...[/QUOTE]

عزيزم جلوگيري انچنان ربطي به بستگي و بازي لوله ها نداره

اگر عمل جراحي باز داشتي مثل اپانديس....اينها ممكنه گرفتگي لوله بياره

من تا اونجا كه شنيدم ناباروري سينا توي شريعتي با بيهوشي انجام ميدن

من قبل از عكس خيلي استرس داشتم دردشم همون لحظه اندازه چند ثانيه يه نقطه كوچيك وسسسلام بعدشم از شدت ...

عزیزم 😍 دلمو آروم کردی به خدا ، انشالله مال منم همینطور باشه ، فردا ميرم امیدوارم زیاد درد نکشم ، خیلی ممنون که وقت گذاشتي  برام انشالله تنتون سالم باشه و دلتون شاد 😍😘😘😘

[QUOTE= 99006697 ]خب شاید شما لوله هاتون باز بوده ، من چند ساله جلوگیری کردم مطمئنم لوله هام چسبندگی ...

تهران ?

[QUOTE=99007873]عزیزم 😍 دلمو آروم کردی به خدا ، انشالله مال منم همینطور باشه ، فردا ميرم امیدوارم زیاد درد نکشم ، خ ...[/QUOTE]

قربونت عزيزم كاري نكردم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰

ان شاءالله هرچي از خدا ميخواي بهترينش رو بهت ميده عزيزم

[QUOTE= 99007873 ]عزیزم 😍 دلمو آروم کردی به خدا ، انشالله مال منم همینطور باشه ، فردا ميرم امیدوارم ...

فدات شم مرسی😘 نه من تبريزم عزیزم 

واقعا ? پس چرا اوناییکه که انجام دادن تو اطرافیان حالشون انقدر بد بود ? خیلی منو ترسوندن 😞

سلام عزیزم من هفته پیش رفتم واقعیت‌ش چون دهانه رحمم تنگ بود و انسداد لوله هم داشتم اولین تزریقش خیلی درد کرد اما بعدش خداخیرش بده کارشناسه گفت موقع تزریق فقط تند تند تفس عمیق بکش همینکارو کردم باورتون نمیشه واقعا هیچی حس نکردم با وجود اینکه انسداد لوله و چسبندگی دوتا لوله هم داشتم این ماهم اقدام کردم ببینم خدا چی میخاد ،،