2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم 😭😭😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 33 پست
سلام عزیزم من هفته پیش رفتم واقعیت‌ش چون دهانه رحمم تنگ بود و انسداد لوله هم داشتم اولین تزریقش خیلی ...

سلام گلم انشاالله که این ماه باردار میشی 😍منم هفته پیش رفتم عکس رنگی درد خیلی کمی داشت به منم گفت موقع تزریق نفس عمیق بکش وقتی نفس عمیق ميکشيدم واقعا دردم کمتر میشد البته من لوله هام باز بود ولی اونقدر که من ترس و استرس و وحشت داشتم از عکس رنگی ، واقعا الکی و بیخود بود دردش در حد یه دلپيچه چند ثانیه ای بود که قابل تحمل بود 😊ممنونم که تجربه تون رو بهم گفتيد انشاالله این ماه بيبی چک هر دومون مثبت بشه 😍😘😘

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
سلام گلم انشاالله که این ماه باردار میشی 😍منم هفته پیش رفتم عکس رنگی درد خیلی کمی داشت به منم گفت م ...

ان شاالله عزیزدلم امیدوارم بیای و بگی ی فرشته کوچولو تو دلته گلم ،،،عزیزمی  خدابزرگه نگران نباش زنداداش من بعد شش سال دکتر رفتنو کلی دارو عکس رنگی لاپارسکوپی دیگه زمانی که قطع امید کرد دیگه دکترم نوبت داشت ای وی اف کنه نرفت همون ماه باردار شد اونم سه قلو بدون هیچ دارویی باورت میشه دوتا پسر ی دختر الانم خداروشکر  یکسالشونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاالله عزیزدلم امیدوارم بیای و بگی ی فرشته کوچولو تو دلته گلم ،،،عزیزمی  خدابزرگه نگران نباش ...

فدات بشم خانومي 😍 واقعا معجزه خدا بوده که شامل حال برادر و زنداداشتون شده ، خدا حفظشون کنه سه تا فرشته هارو 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
فدات بشم خانومي 😍 واقعا معجزه خدا بوده که شامل حال برادر و زنداداشتون شده ، خدا حفظشون کنه سه تا فر ...

فدات ‌م گلم نظر لطفته ان شاالله از این معجزه های قشنگ نصیب توام بشه ب حق علی