2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم 😭😭😢😢😢

1166 بازدید | 33 پست

سلام بچه‌ها من فردا وقت عکس رنگی رحم دارم خیلی میترسم دیروز هم تاپيک زدم فقط نگيد ترس نداره که داره 😧 من تبریز ام اگه تو خود تبریز یا ارومیه یا شهر های نزدیک جایی رو می‌شناسید که با بیهوشی انجام میدن بهم بگید هزینه اش هم مهم نیست 😢😢😢

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
وااای منم قراره همین چنروزه برم میترسم😭😭😭😭

وای خدا بیا بخلم 😭😭😭😭 کم مونده از ترس بمیرم امکان نداره بدون بیهوشی انجام بدم ميميرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه آزمایش هارو انجام دادم فقط همین یکی مونده اگه اینو نرم همه خرجا  و زحمت هام هیچ میشه اصلا به جهنم نميرم اه 😢😢😢😢

😭😭😭😭 ان شاالله زنده برگردی😐 کاش خدا بچه میداد این کارا لازم نبود😭

نگووو 😦😦😦😶 انشالله من اگه فردا رفتم میام میگم چجوری بود 

اگه مرکزی که میری عکس بدون درد میگیره خب بدون دردش رو انجام بده ولی یه مقدار گرون تره.. پارسال تیرماه انجام دادم ۱۰۰ تومن گرون تر بود...

قبل عکس شیاف بهت میدن که خیلی تاثیر داره البته من نزدم.. ولی حتما حتما بعدش چیزای نفاخ مثل آلو و گیلاس و... مصرف نکن... استرس هم اصلذ نداشته باش.. دردش اونقدی نیست که بترسی فقط یه احساس فشار داخل بدنت حس میکنی که بخاطر تزریق مایع هستش.. 

این دردی که میگم تجربه خودمه 

اگه میشه برای سلامتی همه مادرا بخصوص مامانای باردار و نی نی هاشون یه صلوات بفرستین👨‍👩‍👧‍👦
اگه مرکزی که میری عکس بدون درد میگیره خب بدون دردش رو انجام بده ولی یه مقدار گرون تره.. پارسال تیرما ...

اصلا نمیدونم کدوم مرکز برم نمیدونم بدون درد هم دارن یا نه ، ولی شياف و اینا دکتر برام نوشته و گرفتم 

بعدش انقدر خوبي كه ميتوني بري خريد... عزيزم خودتو اذيت نكن

واقعا ? پس چرا اوناییکه که انجام دادن تو اطرافیان حالشون انقدر بد بود ? خیلی منو ترسوندن 😞