2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلمش جالبه اما بدم میاد تو فیلما خانم ها رو اینقدر سطحی و بی فکر و اهل تجملات و بدون هیچ دغدغه ی فر ...

واقعیته خانوم اونجور ادما باید چه دغدغا ای داشه باشن ؟ دغدغه های مارو؟

عشق حرف حالیش نیست...
مملکتمون فاسدهه الان شما هرکی ببینی پولداره پولدار تر میشه چرا ؟ چون طرف خونه داره قیمت خونه رفته ب ...

آره والا!  ظلم داره بیداد میکنه، یه عده پول رو پول میذارن، امثال من هم باید واسه هزینه دارو درمان 4 تا النگوهامو بفروشم!  از اون ور بعد 15 سال کارگری صاب کار شوهرم برگرده بگه ازین به بعد حقوقت روز مزد حساب میشه!  بیمه رو هم تقبل نکنه 😏 مملکت نیست که دیوونه خونست، مگه اینکه با مرگ نجات پیدا کنیم 😏

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
هی خواهر ما که بزور زندگی میکنیم😭😭😭😭😭

با این وضعیت اقتصادی ای که الان هست فقط باید پول دوا درمون و غذا رو داشه باشیم

راست میگفتن که ی زمانی میرسه مردم انقد گشنه میشن ک فقط بتونن شکمشونو سیر کنن بفکر اعتراض و اینانباشن .

عشق حرف حالیش نیست...
واقعیته خانوم اونجور ادما باید چه دغدغا ای داشه باشن ؟ دغدغه های مارو؟

چی بگم ؟اینجور فیلما مثلا دارن معضلات اجتماعی رو نشون میدن ،اما با سبک زندگی که معرفی میکنن و واژه ها و حرکاتی که به کار میبرن ، عملا فرهنگ جامعه رو ،رو به ابتذال میبرن ،چون پیامی که میدن پشت کلی رنگ و لعاب پنهان میشه و تاثیرات ظاهری که میزاره محسوس تره

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
آره والا!  ظلم داره بیداد میکنه، یه عده پول رو پول میذارن، امثال من هم باید واسه هزینه دارو درم ...

خدا تا ۱۴۰۰ بدادمون برسه .هرکی اومد بدتر از قبلی بود ...الان تو خونواده یه نفر حقوق  بگیر کفاف نمیده .....

عشق حرف حالیش نیست...
چی بگم ؟اینجور فیلما مثلا دارن معضلات اجتماعی رو نشون میدن ،اما با سبک زندگی که معرفی میکنن و واژه ه ...

والا چی بگم ! تو این وضیت فرهنگ خوب و بد برا ادم نون و اب نمیشه که .اونا بتونن یکم وضعیت اقتصادیو خوب کنن گل کاشتن

عشق حرف حالیش نیست...