2777
2789
اونو نبین نصفه رهاش میکنن دستمزد عوامل رو ندادن مابقی اش رها شد

عه باشه ممنون گفتی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستش درد نکنه که حداقل مردمو اگاه میکنه

مردم خیلی وقته آگاهن، کاری از دستشون بر نمياد، هر کی کوچکترین اعتراضی کنه یه انگ میچسبونن بهش و  طوری نابودش میکنن که انگار از اول نبوده، گیر بد آدمایی افتادیم 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
مردم خیلی وقته آگاهن، کاری از دستشون بر نمياد، هر کی کوچکترین اعتراضی کنه یه انگ میچسبونن بهش و  ...

نه بابا کجای دنیایی خواهر یسریا با صدتا قرص و قوله و قسط با گرفتن یارانه همچین خر کیف میشن خیلیم راضین از مملکتشون اینا اون ادمایین ک نمیخان قبول کنن جامعشون کثیفه

عشق حرف حالیش نیست...

آخه تو عصر جدید رو ببین، علیخانی میگه 10 هزار محموله آماده کردیم، 40 هزار خانواده سیل زده داریم، کمک کنید پوشش بدیم!  آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه، انگار دولت مُرده!  یه بار نمياد بگه خب 10 هزار تا هم ما کمک میکنیم مثلا!  مردم کمک کنن دولت دزدی کنه ببره خارج کشور حالشو ببره.. 

نه عاشقانه 

ممنون جواب دادی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
آخه تو عصر جدید رو ببین، علیخانی میگه 10 هزار محموله آماده کردیم، 40 هزار خانواده سیل زده داریم، کمک ...

من از خدا میخام او همین دنیا جوابشونو بده نمیخام نگه داره واس اخرت

عشق حرف حالیش نیست...
نه بابا کجای دنیایی خواهر یسریا با صدتا قرص و قوله و قسط با گرفتن یارانه همچین خر کیف میشن خیلیم راض ...

خاک تو سرشون بریزن با یارانه دادنشون!  پول یکی از قبضای خانواده دونفره ما نمیشه!  آخه یه کیلو میوه الان کمتر از 12_15 تومن نیست، یارانه همون یارانه 10 سال پیش!  همونم روزی صد بار تن مردم رو میلرزونن که داره قطع میشه!  نمیدونم مردم رو چی فرض کردن!  

من از خدا میخام او همین دنیا جوابشونو بده نمیخام نگه داره واس اخرت

من فک کنم آخرت هم خدا باهاشونه 😢 قبلنا میگفتن حکومت ظلم پابرجا نمیمونه ولی انگار الان همه چی عوض شده، هر چی ظالم تر سالم تر!  هر چی جلوتر میریم یکی بدتر و ظالم تر از قبلی میاد سر کار، همینجور عمر و جوونیمون به فنا رفت متاسفانه 

من فک کنم آخرت هم خدا باهاشونه 😢 قبلنا میگفتن حکومت ظلم پابرجا نمیمونه ولی انگار الان همه چی عوض شد ...

مملکتمون فاسدهه

الان شما هرکی ببینی پولداره پولدار تر میشه چرا ؟ چون طرف خونه داره قیمت خونه رفته بالا ،.ماشینم همینطور .پولای اضافشم گزاشته بانک سودشم اندازه ی کل دارایی ادمای مث ماست 

عشق حرف حالیش نیست...