2777
2789

واستا بچه رو شیر بدم الان میام میگم 😅😆

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!پسرم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی میگفت تو خواب شاشیدم بعد بیدار شدم دیدم تشکم خیسه😐😐😐😐😐😐

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!پسرم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

من همش خاب میبینم جنگ شده دارم فرارمیکنم اواره اینوراونورم

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

من بعضی وقتا خواب میبینم بیدار میشم میبینم یکی وایساده جلو  بعد درست نگا میکنم میبینم نیست

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت
واستا بچه رو شیر بدم الان میام میگم 😅😆

درازکش بده وبنویس من الان تواین حالتم

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

من خودم همشو یادم نیست. ولی یه خوابم خیلی خجالت آور بود. یه بار تو خواب دیدم با یکی از پسرای همکلاسیم رابطه کامل دارم. حالا به اون پسره نه اهمیتی میدادم نه هیچی ها

من کلا از وقتی باردار شدم خیلی خوابای بدی میبینم 

یه دونه شک  از همه بدتر بود خواب دیدم بچه م به دنیا اومده نصفه بدنشو دیدم اینقد قشنگ بود تپلو با چشمای ابی بود خیلی ذوق کردم طرف دیگه شو ک دیدم انگار بدنش سوخته بود پوست خشک و چروکیده داشت خیلی بد بود   

البته چون دم صبح بود اصلا تعبیرش نکردم صدقه دادم براش

من همش خاب میبینم جنگ شده دارم فرارمیکنم اواره اینوراونورم

وای منم یکی دوبار خواب جنگ دیدم. یبار حتی دیدم تیر خوردم و از روی بوم سقوط کردم . در حال مبارزه بودم

و همیشه خواب ترسناک میبینم و میبینم تو خواب بسم الله میگم یا ایه الکرسی میخونم که اونم زبونم بستس نمیتونم

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت

خواب دیدم تو حرمم شوهرمم هس 

دیدم ی اقایی داره از مناره ها میره بالا یکی بهم گفت پشت سرش برو بالا منم رفتم دیدم اون بالا یوی بهم ی شکلات داد گف بخور شفا میگیری باردار میشی منم خوردم نصفشم دادم ب شوهرم 

چن روز بعد مهمون اومد خونمون از همون شکلاتا اوردن واسمون من از خوابم یادم نبود اصن خلاصه مهمونا رفتن منم ی شکلات برداشتم خیلی اتفاقی نصفشو دادم ب شوهرم یدفعه از خوابم یادم اومد شکلاته عییین تو خوابم بود 

شکه شده بودم بعد اونم باردار شدم