2777
2789
عنوان

خیانت جنسی رو میشه بخشیدباید چه رفتاری نشون داد درمقابلش

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 177 پست
اخه خوب میره با مرد متاهل..الان رفته دختره؟

..من وقتی دبیرون با چشمهام دیدم گاهی دخترا گیر میدن به اقایون متاهل..گاهی اقایی متاهله اصلا خانمش کنارشه دنبال شماره دادن هست..در نی نی سایت هم دیدم اکثر خانما که خیانت دیدن سنی ندارن و زیبا هستن

دیگه دلزده میشم از ازدواج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ازدواج شده هندونه دربسته باید بیشتر اشنا بشین قبل ازدواج.ادما تو شرایط سخت نشون می دن خودشونو تو سفر تو بی پولی و پولداری زیاد خانواده شونو نگاه کنین با اینکه 5انگشت دست یکی نیست جدیدا ام چیزایی مثل طلاق و خیانت نقلو نبات شده واقعا باید مطمئن شین از طرفتون قبل بله گفت و یه عمر سختی

خیلی دنیا خنده داره اگه راضی هستی از زنت پس چرا گند کاری اگه نیستی چرا خیانت بیا کمبودا روبا منطق حل ...

گاهی خوشی میزنه زیردلشون و بلندپرواز میشن که هرکار بخوان انجام بدن

اما کافیه به مشکلی بخورن که از پسش بر نیان انوقت یاد کارهاشون می افتن

بعضی قدر داشته هاشون رو نمیدونن عزیزم

اما مطمئن باش شما بخاطر این صبرت پیش خدا عزیزتر شدی

بخدا اندام من حتی زنا عاشق فیس واندامم میشن دختره زشت واونقد دهاتی حرف میزنه ولی خانم دلبری بلده فکر کن باپسری دوس بوده من گف توروخدا ولش کن زندگیشو مثه من نکن اون دیگه زن داره زنش گناه داره گفت من گناه نداشتم که منو میخواس

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 
منم همین باورمه چون مذهبی واقعی و اصیل و معتقد خیانت نمیکنه از ست ددیگه بعضی هم شاید خیلی مذهبی نبا ...

در کل قبل ازدواج پیش مشاور خوب برین تک تک حرف می زنه و باهمم حرف می زنه از هرکدوم خاسته هارو می پرسه و تحلیلشو می گه بهشون مشاوره قبل ازدواج عین ازمایش قبل عقده واجبه 

عزیزم گاهی فامیل انقدر بدی میکنن که غزیبه اینجور بدی نمیکنه..جالبه که با وجود فامیل بودن هنوز نشناخت ...

واقعا هم نشناخته بودیم. آخه این همه تظاهر و دروغ رو چطور میشه شناخت؟ 

بعد خیانتش بهش گفتم من می تونستم باکسی ازدواج کنم که واقعا مثل خودم فکر کنه. واقعا مذهبی باشه. نقش بازی نکنه. که نه خودشو اذیت کنه نه منو. گفتم این طلب من از تو. گفت درستش می کنم. خیلی تلاش کرده تا حالا اما خمیر مایه ی سی ساله به سختی عوض میشه. 

بهش گفتم من دختر مادی نبودم اگه بودم با اون درآمد که دروغ گفتید زنت نمی‌شدم. وقتی فهمیدم جدا میشدم چون هنوز عقد نکرده بودیم. 

اما من برام این چیزا مهم نبود. 

واقعا هم یک جلسه کمه بعضی پدر مادرا با عجله زندگی بچه ها رو به این شکل درمیارن برای همینه که من همش ...

خوبه که همه مادرها مثل مادر تو فکر کنن. 

ازدواج دوستی دو روزه نیست، بحث یه عمر زندگیه. باید با فکر باز داخلش شد. بدون دروغ. 

😁😁😁انقدر شوهرمو ترسوندم یکی ب گوشیش زنگ میزنه ناشناسه اول ب من نشون میده یا میگه.چون بعدا بفهمم خ ...

ببین بدون شوخی این رفتار و این مهار و کشیدن فنر ممکنه تا یه جایی جواب بده اما اگه در رفت نگی چرا ها؟ اینجوری هم خوب نیست. 

خوبه که همه مادرها مثل مادر تو فکر کنن.  ازدواج دوستی دو روزه نیست، بحث یه عمر زندگیه. باید ...

همش میگه درست نیست ادم زود برسه سراغ عقد، یک دوره ۸ ۹ماهه نیازه طرفین باهم حرف بزنن اصلا ببینن به هم حسی پیدا میکنن بعد بقیه مقدمات