2777
2789
عنوان

خیانت جنسی رو میشه بخشیدباید چه رفتاری نشون داد درمقابلش

| مشاهده متن کامل بحث + 2979 بازدید | 177 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک نمیتونم ببخشم باید منم خیانت کنم تا اروم شم از هر نوعی ک خیانت کرده باید خیانت کنم

آروم نمیشی فقط این زنجیره ی زشت انتقام ادامه پیدا میکنه تا ابد نه تو از زندگی لذت میبری نه همسرت. 

اصولا وقتی مردا قبل ازدواج به بلوغ فکری و راحت بگم بزرگ نشدن و قبل ازدواج هیچ رابطه جدی نداشتن و ارضا نشدن و تربیت خانوادگی اونا جوری نبوده که درست بار یان بعد ازدواج چشیدن طعم نزدیکی دنبال مزه های دیگه میرن و رابطه رو به گوه می کشن جامعه ماام که متاسفانه خانم های نامحترم و رنگو بارنگ پرشده که همه جوره خودشونو عرضه می کنن البته خانومای متین برنخوره بهشون من مردومو واقعا این وضع ناجوره تو مغز من که مجردم هستم تاثیر بدی داره باالین که فقط سرم گرم کاره اذیت می شم چه برسه مردی که خودشم می جونبونه به گند کشیده شده مملکت . بعد خیانتم ببین شوهرت رفتارش چجوریه می دونم نیمی تونی فراموش کنی اما ازش تعهد بگیر و ببین واقعا نادمه 

لطف داری. من اصلا عاشق همسرم نبودم. یه رابطه ی خیلی منطقی داشتم باهاش. اون عاشق من بود. گفت گول خورد ...

تعریف میکنید چطور به همسر اون زن جریان رو گفتید؟

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙

اگه خیانت دیدید، اگه نمی تونید اگه نفرت دارید جدا شید. اگه موندید طوری بمونید که انگار اتفاقی نیفتاده. خیلی سخته اما شدنیه. اگه دل چرکین بمونید اگه هر روز تو سرش بزنید اگه از سر و ته زندگی بزنید همسرتونو به سمت خیانت سوق میدید.لزومی نداره خودتونو کوچیک کنید اگه همسرتون ابراز پشیمونی کرده با مدیریت شما حتما دیگه  اون خبط رو تکرار نمیکنه. 

آروم نمیشی فقط این زنجیره ی زشت انتقام ادامه پیدا میکنه تا ابد نه تو از زندگی لذت میبری نه همسرت.&nb ...

بعد انتقام اتیش میزنم عشقی ک تو زندگیم بوده البته اینم بگم من تا بهم ثابت نشده باشه ب حرف و شنیدن باور ندارم باید ثابت بشه ک عشقم بهم خیانت میکنه تا پدرشو درارم

من هر روز خوتبشو میبینم انقدر حساسم ولی تا ب حال از همسرم چیزی ندیدما ادم خوبیه ولی اگه دختر خاله ها ...

وای من خودم با قانون جذب اینو وارد زندگیم کردم

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 
ببین مذهبی واقعی خیانت نمی کنه  همه الان دورو ان مگر غیرش ثابتشه

منم همین باورمه چون مذهبی واقعی و اصیل و معتقد خیانت نمیکنه

از ست ددیگه بعضی هم شاید خیلی مذهبی نباشن اما از نظر اخلاقی انقدر شخصیت قوی دارن که خیانت نمیکنن

واقعا مشکل اصلی چی هست

قبل ازدواج باید به چی توجه کرد که ادم بتونه بفهمه این اقا اصلا اهل خیانت هست نیست..در شرایط سخت به چه شکل رفتار میکنه