یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان ارزش داره که بخوام کار رنگ یا ناخن رو یاد بگیرم آخه از ده نفر آدم دوتاش یا کار رنگ میکنه یا ناخ ...
اگر پیش یه آدم حرفه ای یاد بگیری با مواد خوب کار کنی و چندسال پیشش دستیار بمونی بعدش به درآمد خوبی دست پیدا میکنی اما خب اینجوزی نیست زود درامدت عالی بشه بعدم باید تو اینستا و پیجای دیگه خوب تبلیغ کنی و از هر رنگ و مشت عکس خوب تهیه کنی و حسابی تبلیغ کنی.
کار ناخن چی؟ فکر کنم مثل رنگ این همه مراحل نداشته باشه و که بعدش بخوام دستیار بشم و زمان زیادی بذارم ...
اره خوبه ولی درامدش اصلا در حد رنگ و مش نیست اونم باید قوی باشی چون دست زیاده .و برای قوی شدن هم تمرین باید زیاد بکنی،البته یه چیزی بگم،ناخن کم کم از رو بورس داره درمیاد به خاطر بهداشت و مراقبت بعدش و مسائل دیگه مثل نچرال بودن و غیره ولی رنگ و مش یه کار دائمیه و هیچوقت از رو بورس نمی افته