2777
2789

خیلی هتل ها قیمتشون بالاست ما دوتا خانواده ایم با دوتا بچه . ممنون میشم کمکم کنین

شعور، واحد اندازه گیری بزرگی انسانهاست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس با اتاقک میتونید سوییت اجاره کنید...  یا هم که هتل آپارتمان های زیادی هستن مراجعه کنید.. ...

مرسی عزیزم دارم میچرخم تو سایتش
میتونین بگین کجاها خوبه که اتاق بگیریم؟

مرسی عزیزم دارم میچرخم تو سایتش میتونین بگین کجاها خوبه که اتاق بگیریم؟

اگه مسیر خیابان امام خمینی، بازار و شهناز و.... پیدا کردین خوبه

چون مرکز شهره و به همه جا هم دسترسی داره

ایشالا که خوش میگذره بهتون ..طرفای شهناز که همون شریعتی جنوبی هست سوئیت زیاد هست

مرسی عزیزم به نظرتون بیایم همونجا اتاق بگیریم یا از همینجا رزرو کنم ندیده

[QUOTE=98972149]مرسی عزیزم به نظرتون بیایم همونجا اتاق بگیریم یا از همینجا رزرو کنم ندیده[/QUO

نمیدونم اگه رزرو نکنین بیاین اینجا و سوئیت خالی پیدا نکنین که خیلی بد میشه...من اصلا وضعیت هتل و سوئیت ها رو نمیدونم تو تابستون 

[QUOTE=98972149]مرسی عزیزم به نظرتون بیایم همونجا اتاق بگیریم یا از همینجا رزرو کنم ندیده[/QUO ن ...

مرسی عزیزم درسته حق با شماست