2777
2789
عنوان

باورش هنوز برام سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 74 پست
مقدار لکه بینیم کمه

باشه خانومی .خواهش میکنم زود برو ازمایش و بعدم دکتر. اشتباه منو نکن. نمیخوام بترسونمت اما من همچین شرایطی داشتم و هی گفتم باورم نمیشه و چمیدونم بزا چن روز بگذره و فلان که سقط شد

خدایا از رحمتت نا امید نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله بحق آقام امام رضا ازمایشت مثبت باشه_فقط استرس نداشته باش که ازهمه چی بدتره_یکهفته بمون ...

ان شا الله،

نتونستم صبر کنم اومدم آزمایشگاه الان

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت
مقدار لکه بینیم کمه

هر چقدر باشه باید بری دکتر ک اتفاقی نیفته جیگرم

عزیزم وقتی میبینی بحثت با کسی ب جایی نمیرسه بگو حق با شماست هم اون طرف اروم میشه هم اعصابتو از دستش نجات دادی ،احترامتم نگه داشتی   
انشالله مثبته برات ایت الکرسی میخونم ایت الکرسیهای من حرف نداره😆😆😆

واسه مشکلات منم ایت الکرسی میخونی 😢😢🙏🙏

عزیزم وقتی میبینی بحثت با کسی ب جایی نمیرسه بگو حق با شماست هم اون طرف اروم میشه هم اعصابتو از دستش نجات دادی ،احترامتم نگه داشتی   

من ماه اول اقدام کردم و پریودم عقب افتاد لک بینی هم داشتم بی بی  هم زدم چیزی نبود کلی کار خونه کردم و مبل جابجا کردم فکر میکردم عقب انداختم آزمایش رفتم بتام پایین بود مسئول آزمایشگاه گفت احتمالا یا داری سقط میکنی و یا بارداری خارج از رحمه

خلاصه یه هفته دیگه هم گذشت سرکاربوودم داشتم راجع به بارداری خارج از رحمی تحقیق میکردم نگران شدم زودی رفتم دکتر اونم اورژانسی فرستادم آزمایشگاه دیدم بتام بالاتر اومده گفت بارداری..........

خدا بخواد هرچیزی امکان داره عزیزم.البته گفتم که من ماه اول اقدام باردار شدم مشکل پلی کیستیک داشتم شوهرمم دیابت نوع 1 داره اصلا فکرشو نمیکردم باردار باشم.

انشالله که شمام یه نی نی خوشگل تو دلت باشه

انشالله مثبته برات ایت الکرسی میخونم ایت الکرسیهای من حرف نداره😆😆😆

قربونت ممنون عزیزم،ان شا الله با نفس حق شما خدا برای منم بخواد مادر بشم

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت