2777
2789
خب من چه کنم الان؟؟؟؟

اول ازهمه ناامیدی نگرانیو بزار کنار حس میکنم خیلی استرس داری.به خودت ایمان داشته باش که میتونی مطمئن باش وقتی قبلا درست بهتر بود الانم میتونی بهترباشی فقط تمرکزتو ازقبل باید بیشتر کنی و تلاشتم بیشتر کن وقتم بیشتر بزار برا درس.هردرسم مشکل داری از شاگردای کلاستون بپرس یا تو نت تو اون سایتی که گفتم فیلم اموزشیشو دان کن خیلی خوبه حتی میتونی سوالاتم ازشون بپرسی.مطمئن باش موفق میشی😍

اول ازهمه ناامیدی نگرانیو بزار کنار حس میکنم خیلی استرس داری.به خودت ایمان داشته باش که میتونی مطمئن ...

منم وقتی سال اول دبیرستان بودم کلیی افت کردیم همه چون تو حال و هوای سالای قبل که درسا اسونتر بود بودیم

خیلیا اینجورین نگران نگران نباش فقط تلاشتو بیشترکن و باتمرکز بخون حل میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربی که حفظیات نداره چندتا فرمول حفظ میکنی بعد باتمرین یادمیگیری.فقط زیسته ک اونم اول یادمیگیری بعد ...

ممنون

من تو کلاس دوستی ندارم و اونا هم بهم نمیگن

اول ازهمه ناامیدی نگرانیو بزار کنار حس میکنم خیلی استرس داری.به خودت ایمان داشته باش که میتونی مطمئن ...

الان دوازدهم برم فرصت ندارم آزمون خطا کنم دوسال خراب کردم به معنا واقعی کلمه

الان موندم از مدرسه برم خونه چه کنم؟

روز امتحان چه کنم؟

چطور بخونم معدلم بره بالا!؟

ممنون من تو کلاس دوستی ندارم و اونا هم بهم نمیگن

خواهش میکنم❤عزیزم همون سایت که گفتم سربزن هردرسیو خاستی اموزششو دانلود کن من تجربی نیستم وگرنه بیشتر کمکت میکردم سعی کن توکلاسم خوب گوش بدی هرجارم نفهمیدی همیشه بپرس تا یه چیزیو نگرفتی اصلا بیخیال نشو میتونی بجای هم کلاسیات بری از  بچه های سالای بالایی سوال کنی یا حتی معلمات

الان دوازدهم برم فرصت ندارم آزمون خطا کنم دوسال خراب کردم به معنا واقعی کلمه الان موندم از مدرسه بر ...

عب نداره بعدازاینو بخونی جبران میشه نگران نباش.درطول ترم که معلم درس میده توکلاس خوب گوش میدی یادنگرفتیم سوال کن تا حتمااا کامل توکلاس یاد بگیری.توخونه هم مرور کن.اینجوری شب امتحان هم فقط برات یه دوره میشه

فقط باید عمیق بخونی و بفهمی درسو نه اینکه فقط حفظ کنی تا تو کنکورم موفق بشی.پس در کنارش تستم بزن و برو ازمون تا خودتو با بقیه بسنجی و انگیزه بشه برات که هی بیشتر تلاش کنی بکشی بالا خودتو

درطول ترم که معلم درس میده توکلاس خوب گوش میدی یادنگرفتیم سوال کن تا حتمااا کامل توکلاس یاد بگیری.تو ...

اگه بخوای درسای عمومی رم نحوه خوندنشو و سوالاشو واسه کنکور برات میزازم فردا

این ترمایی که میگی افت معدل داشتی درسارو تو کلاس کامل یادمیگرفتی؟درطول ترم همراه با کلاس میخوندی یا فقط میزاشتی شب امتحان یا نزدیکای امتحان؟تو دبیرستان چندساعت در روز میخوندی؟تو راهنمایی چندساعت؟

عالی؟در چه حد؟

در حدی ک هنوزم تاریخ پنجم دبستان رو یادمه.

کلا حافظه خوبی دارم.

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹