2777
2789

رشته ها با هم فرق میکنه ها 

سبک درس خوندن تجربی و انسانی و ریاضی با هم خیلی فرق داره 

بدی دبیرستانم اینه که فاز کنکور با یادگیری و امتحان کلاسی خیلی فرق داره 

من تو دانشگاه بعضی درسارو باید مینوشتم اگه نمینوشتم سر جلسه هنگ میکردم نمیتونستم بنویسم

بعضی درسا که درکی بود میخوندم و نکته در می اوردم و مینوشتم تو کتاب و اگه روز اول ده صفحه میخوندم فردا میخواستم ده صفحه دیگه بخونم کل بیست صفحه رو میخوندم روز دهم از صفحه یک تا صد میخوندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه سری درسا مثل ریاضی باید یاد بگیریش و با تمرین.بعد که یادگرفتی بازم با تمرین تو ذهنت میمونه

یه سری درسا مثل تاریخ فقطط و فقط خفظیه اما بهتره اولش یه دور اون صفحه رو براخودتون بخونین که قبل حفظ کردن یه اشنایی داشته باشین با درس و بعدش حفظ کنین مثلا منم یه خط حفظ میکردم وقتی خط دوم میرسیدم قبلیم مرور میکردم

یه سری درسام هم حفظ باید بکنی هم بتونی کاملل درکش کنی و بفهمیش مثلا توتجربی زیست اینطوریه تو انسانی فلسفه منطقی...باید خوب درک کنی تا بین مفاهیم ارتباط برقرارکنی

نه عزیزم فقط تلاشه حالا یکی کمتر یکی لازمه بیشتر تلاش کنه

تلاشم هست 

ولی ژنم خیلی تاثیر داره 

من یه دوست داشتم باباش شریف خونده بود یکی از داداشای دیگه اش هم شریف تا مقطع دکترا و یکی دیگه دانشگاه تهران 

این دوستم یه ژن خاصی داشت با اینکه بازیگوش بود ولی درکش با بچه های دیگه خیلی فرق داشت 

معلم عالی ای بود عالی مفهومو میرسوند 

البته نوع هوشا با هم فرق داره مثلا من یه دوست داشتم عالی تو برگه مینوشت ولی یه سال دیگه ازش میپرسیدی هیچی یادش نبود ولی من همه چی یادم میموند و حتی میدونستم کدوم مطلب کجای جزوه و کتاب هست ده بیست سالم بگذره یادم میمونه.

تجربی۱۱ام من دهم افت کردم تا الان موندم چرا من از اول حافظه ام توپ بود الان قاط داره اصلا کپی متن ...

خب طبیعی عزیزم همه دوستای من معدل هاشون بالای 19 بود تو راهنمایی اما دبیرستان داستان خیلی فرق میکنه به نظرم معدل 16 دبیرستان با 20 راهنمایی برابری میکنه من بهت قول میدم اگه تو با شروع مدرسه به طور جدی سعی کنی درس بخونی و گوشیت رو هم برداری معدلت خیلی خوب میشه میتونی از الان شروع کنی زیست دوازدهم رو بخونی ولی یه چیزی رو یادت باشه که معدل به دردت نمیخوره و واقعا هیچ تاثیری نداره تو خودت رو باید واسه امتحان نهایی ها اماده کنی چون خیلی مهم هستن تو اگه کنکور رو خراب کنی باز هم میتونی سال بعد تلاشت رو کنی اما امتحان نهایی ها راه جبران ندارن موفق باشی عزیزم

خط به خط؟

حفظو میگی؟من اره اینطوری حفظ میکردم هرکس روش یادگیریش فرق داره.راستی یه چیزم مهمه اونم با تمرکز خوندنه وقتی میخونی باید حواست فقط رو درس باشه من یه دوس داشتم کلیی میخوند اما کم میشد چون موقع خوندن فکرش همش اینور اونور بود

نشسته خوندنم بنظرم بهتره ادم تمرکزش بیشتره راه رفتن هم خسته میکنه هم از تمرکز کم میکنه

تجربی۱۱ام من دهم افت کردم تا الان موندم چرا من از اول حافظه ام توپ بود الان قاط داره اصلا کپی متن ...

تو کدوم درسا بیشتر مشکل داری؟اگه درسای تخصصیه و مشکلت توریاضی و فیزیک ایناس خب برو انسانی

نه تو حفظ کردن افت معدل 

تجربی که حفظیات نداره چندتا فرمول حفظ میکنی بعد باتمرین یادمیگیری.فقط زیسته ک اونم اول یادمیگیری بعد حفظ بعدم ارتباط دادن مفاهیم با بقیه جاها و دراوردن نکته و...اصلا خودتو نباز بعدازاین با تمرکز و تلاش بیشتر بخون مطمئن باش موفق میشی از هم کلاسیات اونایی که معدلشون بالاست هم روش خوندنشو بپرس اونا هم رشتتن بهتر راهنمایی میکنن

راستی بالا گفتی درس زیستو مشکل داری برو سایت دبیرستان صنعتی شریف اونجا فیلمای اموزشی واسه هردرس داره که عالیه فک کنم واسه زیستم خیلی مفیدباشه