2777
2789

من فوق دیپلمم رو با معدل چهار از چهار گرفتم (ایران نیستم) با بچه یکساله شروع کردم باردار شدم نوزاد داشتم ! همه میگفتن چجوری میتونی همه عشقم درسم بود تفریحم درسم بود ولی این ترم گند زدم چون دل ندادم فقط برای قبولی میخوندم 😕

ایرانم معدلم ۱۹ بود با اینکه شاغل بودم ولی خب مجرد بودم آزادتر بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من یه جمله رو میخوندم و چند بار تکرار میکردم بعد جمله بعدی رو ولی با خوندن هر متن جدیدی بر میگشتم و قبلی هارو هم دوباره میخوندم خیلی زیاد وقت گیره و روش درستی نیست اما من اینطوری میخونم و کاریش هم نمیشه کرد ولی من جمله به جمله کلمه به کلمه رو فول بودم حتی شماره صفحه رو هم بلد بودم و دقیقا میدونستم که مثلا یه کلمه کدوم صفحه کدوم پاراگراف و کدوم خط ولی باز هم خودم میدونم روش درس خوندنم اصلا درست نبست

حفظ نکن من تو مدرسه معدلم ۱۹.۸۳ هستش باید  اگه حفظ کنی تو خاطرت نمیمونه من همیشه یه دور کامل میخونن و بعدم دو سه بار دوره میکنم

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم
براتون اهمیت داره کپی متن حفظ بشین؟

نه فقط چیزی ک ازش میفهمیدمو خلاصشو مینوشتم هیچوقت جفت متنو حفظ نکردم چون دو روز بعد یادم می‌رفت ولی با این روش هنوز خیلی از دریای دوران دبیرستان یادمه

فقط بدون خدا میبینه همین
نه فقط چیزی ک ازش میفهمیدمو خلاصشو مینوشتم هیچوقت جفت متنو حفظ نکردم چون دو روز بعد یادم می‌رفت ولی ...

منم اینارو انجام میدم

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم