2777
2789

آره بابا تازه آنلاین هم هست ، داخل گوگل پر از ویدیوی آموزشی هست من خودم از اونا استفاده میکنم راحت تست میزنم 

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

آره بابا تازه آنلاین هم هست ، داخل گوگل پر از ویدیوی آموزشی هست من خودم از اونا استفاده میکنم راحت ت ...

عزیزم دوازدهمی؟

پسرمم دوازدهم انسانی هست ریاضیش توی ازمون ها ۳۰درصد میزنه. اقتصاد ۸۰ میزنه. عربی ۸۰ فلسفه رو اینبار منفی زده بود . علوم فنون هم ضعیفه چه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوازدهمی؟پسرمم دوازدهم انسانی هست ریاضیش توی ازمون ها ۳۰درصد میزنه. اقتصاد ۸۰ میزنه. عربی ۸۰ ف ...

منم انسانی هستم ، ریاضی رو برای انسانی ها سخت نگیر معمولاً درصد زیادی نمیزنن ، اقتصاد عالی ، بنظرم خوب میزنه آفرین ، هنوز وقت هست ایشالا بهترم میشه 

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

عزیزم دوازدهمی؟پسرمم دوازدهم انسانی هست ریاضیش توی ازمون ها ۳۰درصد میزنه. اقتصاد ۸۰ میزنه. عربی ۸۰ ف ...

علوم فنون خیلی مهمه حتما خیلی تمرین کنه، فلسفه هم مفهومی بیشتر بخونه

منم انسانی هستم ، ریاضی رو برای انسانی ها سخت نگیر معمولاً درصد زیادی نمیزنن ، اقتصاد عالی ، بنظرم خ ...

گلم جمعه ازمون ماز داشته در محدوده این نتایجش چطوره بنطرت

نتیجه آزمون پوششی  ۱۶ آبان 👇

ریاضی : ۴۶
فنون:۴۶
جامعه: ۳۱
روان شناسی: ۵۶
عربی:۷۳
تاریخ:۶۶
جغرافیا:۴۶
فلسفه منطق:۴۱
اقتصاد:۱۰۰

تراز : ۹۱۸۰

گلم جمعه ازمون ماز داشته در محدوده این نتایجش چطوره بنطرتنتیجه آزمون پوششی ۱۶ آبان 👇ریاضی : ۴۶فنون ...

اقتصاد عالی ، فلسفه و منطق باید بیشتر بخونه چون معمولا این رو بیشتر درصد میگیرن ، جامعه هم همینطور ، بیشتر سعی کنه جغرافیا بخونه تا تاریخ ، فنون هم بیشتر تمرین لازمه مخصوصا سماعی