2777
2789
عنوان

عجیبه که دلم برای....

302 بازدید | 17 پست

عجیبه ک دلم برای روز های سخت تنگ شده؟  الان ک میبنم توی اوج شکست و ناامیدی من ی درس ها و تجربه هایی رو یادگرفتم ک عالی بودند... اون روزای سخت من فک میکردم دیگ دنیا تموم شده اما الان ‌میبینم ک بهترین رشد هام توی روزهای سخت بوده

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انقد زندگیم بد بود...حتی از خونه فرار کردم....ابروم رفت....توخونه زندانیم کردن....انقد کتک میخوردم تا حد فلج شدن میرفتم ....ولی الان خداروشکر خوشبختم

میشه واسه حاجتم ی صلوات بفرستی؟
من انقد زندگیم بد بود...حتی از خونه فرار کردم....ابروم رفت....توخونه زندانیم کردن....انقد کتک میخورد ...

زندگیت بد نبود تو راه رو اشتباه رفتی

تو سختی اره ولی تو بیماری اصلا تجربه ای نیست 😢

من توی یکسال دوبار زیرتیغ جراحی رفتم و تمام این سختیام مربوط ب روزای ییماری هست

زندگیت بد نبود تو راه رو اشتباه رفتی

زندگی بد بود من بد بودم همه چی باهام بد کرد

چوب سادگیمو خوردم رفیقام از خونه فرار میکردن لاتی حرف میزدن هرکاری میکردن منم میکشوندن تو اون لجن خداروشکر خانوادم جلومو گرفتن....اون دوستام همه خراب شدن پولی شدن

..خانوادم زجرم میدادن زندانی بودم ولی الان میگم خداروشکر جلومو گرفتن وگرنه معلوم نبود چی سر زندگیم میومد

من توی یکسال دوبار زیرتیغ جراحی رفتم و تمام این سختیام مربوط ب روزای ییماری هست

عزیز دلم مریضی بدترین نوع سختی هست و اصلا تجربه لی را نداره به غیر از اینکه روح و روانت را نابود میکنه مخصوصا اگر دکترا هی تشخص اشتباه اشتباه بدن 

زندگی بد بود من بد بودم همه چی باهام بد کرد چوب سادگیمو خوردم رفیقام از خونه فرار میکردن لاتی حرف م ...

ما همه مسئول اشتباهات و زندگی خودمون هستییم.. قبل از اینکه تقصیر جامعه سرنوشت رفیق و خانواده بندازی.. برو و حلوی آینه خودت رو ببین... خودت رو کشف کن محاله ک اتافاق بدی افتاده باشه و خوده ادم توش نقش نداشته باشه ... هر اتفاقی ک افتاده مقصر اصلی خودتی تو قربانی تصمیمات اشتباه زندگیت میشی  پس خودت رو اصلاح کن بجای اینکه تقصیر اطرافیان بندازی

ما همه مسئول اشتباهات و زندگی خودمون هستییم.. قبل از اینکه تقصیر جامعه سرنوشت رفیق و خانواده بندازی. ...

خداروشکر الان مشکلی ندارم که بخوام اصلاح کنم الان.هرچی بوده مال گذشته بوده

رفیق هم دلیل اصلی بدبختیم بود

عزیز دلم مریضی بدترین نوع سختی هست و اصلا تجربه لی را نداره به غیر از اینکه روح و روانت را نابود میک ...

نه دقیقا برعکسه...از یک جایی به بعد ادم ترس و نگرانی هاشو رها میکنه... و ایمان رو جایگزین ترس میکنه... دوران بیماری دوران سختی هست ولی آدم را هزار پله ب خدا نزدیک تر میکنه... تحمل بیماری ها به تحربه و درسی ک ادم ازش میگیره می ارزه