2777
2789
عنوان

بچه دوم

150 بازدید | 21 پست

با این شرایط الان و وضع اقتصادی بازم واجبه  بودن بچه دوم بخاطر اولی؟؟؟

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

مونده به وضع اقتصادی خانواده اگه بشه دو تا بچه رو سرپرستی کرد و به قول همسرم آینده ای براش ساخت و جای رسوند خیلی هم خوبه بچه دوم من اصلا با تک فرزندی موافق نیستم هم برا بچه سخته هم خانواده 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بله واجبه

روابط اجتماعی که شرایط اقتصادی نمیشناسه!

البته با کمی قناعت میشه بچه دار شد ولی همه عادت کردن به راحت طلبی

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله واجبه روابط اجتماعی که شرایط اقتصادی نمیشناسه! البته با کمی قناعت میشه بچه دار شد ولی همه عادت ...

چرا روبط به اقتصاد هم مربوطه اگه نشه برا بچه آینده ای به نسبت خوبی ساخت و جای رسوند چه دلیلی داره به دنیا بیاریم؟اون بچه با خواست خودش به دنیا نمیاد باید پدر مادر بتونه برا بچه آینده ای بساره که به دنیا بیاره باید شرایط رو بسنجه ببینه می تونه دو بچع رو سرپرستی کنه و آینده ای براشون بساره یادنه بچه دنیا آوردن صرفا افزایش جمعیت نیست😊

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من مشکل اقتصادی ندارم ولی حال دردسرهاشو ندارم. دوباره بارداری و زایمان و شب بیداری و صدای گریه و مح ...

دقیقا حرفه دله منو گفتی!!!!خیلی دوران سختیه

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
خیلی ولی شوهرم بازم بچه میخواد. من نمیخوام

منم شوهرم میگه حتما باید دومی باشه.بچه اولت چند سالشه؟؟

چرا روبط به اقتصاد هم مربوطه اگه نشه برا بچه آینده ای به نسبت خوبی ساخت و جای رسوند چه دلیلی داره به ...

من امروز وضع مال خوبی دارم شما میتونی تضمین بدی که سال دیگه ورشکسته نشم؟؟ 

اتفاقا پدر و مادر مسئول ساخت آینده ی یه بچه نیستن. اون بچه خودش باید ایندش رو بسازه. 

نتیجه ی افکار پدر و مادرهایی که فکر میکنن عابر بانک بجه هاشونن یه مشت جوون بی برنامه و بی هدفه که هر روز توی جامعه میبینین. برای کسی کاری نکردن و نمیکنن ولی از تموم دنیا طلبکارن! دلیلی برای تلاش ندارن، ول ول میگردن آخر هم با پول بابا یا میرن رشته های بدون ازمون دانشگاه ازاد یا خارج از کشور!

کدوم یکی از نابغه ها یا افراد سرشناس رو میشناسین که پدر و مادر پولداری داشتن که حامی مالیشون باشن؟

حمایت مالی حد و مرزی داره دوست عزیز

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
دقیقا حرفه دله منو گفتی!!!!خیلی دوران سختیه

عزیزم تمام کسایی که مشکلات اقتصادی رو بهونه میکنن در واقع حوصله ی مسئولیت و نق نق دوباره ی یه بچه رو ندارن، خودمونیم دیگه این که گفتن نداره😀😀😀😀

به نظر من خوب فکراتونا بکنین بعد بچه دوما بزارین.من پسرم ۴ سال و نیمش بود که دومیا گذاشتم شوهرم خیلی گفت الان زوده ولی من گوش نکردم😣الان ۸ ماهه باردارم ولی خیلی پشیمونم به نظرم تو این شرایط واقعا یه دونه بچه کافیه ولی من دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم😁😁😭😭😭😭😭😭

عزیزم تمام کسایی که مشکلات اقتصادی رو بهونه میکنن در واقع حوصله ی مسئولیت و نق نق دوباره ی یه بچه رو ...

دقیقا عزیزم.من خداروشکر از نظر مالی مشکلی ندارم حالا برای آینده بچه توفکر میرم که میگم دیگه برای نسله اینا چی میشه ولی خدایش بچه بزرگ کردن آدمو پیر میکنه

به نظر من خوب فکراتونا بکنین بعد بچه دوما بزارین.من پسرم ۴ سال و نیمش بود که دومیا گذاشتم شوهرم خیلی ...

خیلی تصمیمه سختیه واقعا

دقیقا عزیزم.من خداروشکر از نظر مالی مشکلی ندارم حالا برای آینده بچه توفکر میرم که میگم دیگه برای نسل ...

متاسفانه بچه ها به خاطر سبک زندگی داغون ما نسل به نسل بی قرار تر میشن ولی با تمام این ها شیرینی هم داره بچه ی کوچیک😋