2789
عنوان

شوهرتون تویه جمع به شما توجه میکنه؟نوع توجهشو بگید.

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 41 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خداییش خوبی هم داره شوهرم ولی بیشتر بدیاش تو ذهنمه تو جمع خانوادش همش تعریفم میکنه الان که خیاطی میکنم میگه لباسای خیلی خوشگلی میدوزه یا وقتی میوه میارن و نمیخورم خودش واسم تیکه میکنه 

موقع غذا میاد پیش من میشینه و غذا خودش میکشه نمیزاره ظرف بشورم با اینکه دوساله باهاشونم میگه خوشم نمیاد ظرف بشوری به خواهراش میگه برین یا زن داداشاش

برن یا میگه دستپختش خیلی خوشمزس کلا از دستپختم خیلی تعریف میکنن واسه همین شوهرم میگه اگه میتونی و چیزای عادی رو خودت درست کن که عاشق دستپختتم 

جلو هم بوسم میده 

ولی خوب بعضی وقتا هم....

ما برعکس شما دقیقأ من گوشت براش میذارم میگم بخور همچی میشه اون آخراشه من هنوز غذامو نخوردم بقیه هم ب ...

اشتباه میکنی ها

مگه با ی بچه ازدواج کردی؟ بد عادت نکن شوهرتو

شوهر منم خیلی کم اشتهاس ی بار مادرشوهرم گفت مجبورش کنه بخوره ب زور بهش بده

گفتم مادر بچه دو ساله ک نیست اگه گرسنه باشه باید بخوره نخوره هم خودش مریض میشه عذاب میکشه آدم عاقل و بالغ رو ک نمیشه ب کاری مجبور کرد

ی نگاه چپ چپی بهم انداخت😂😂

همسر منم توی جمع حواسش به منه. سر سفره هم غذای منو اول میکشه. همشم فک میکنه من اخم دارم یا دلخورم یا ...

وای دقیقا مثل خودم لوسی😂

خدایا حافظ عشقم عمادم دخملم رها باش ❤❤❤  
بزن فک جاریتو بیار پایین یعنی برادرشوهرت چیزی بهش نمیگه که با داداشم راحت نباش تا خودشیرینی نکنه😳

نه بابا حالا من تازه ازدواج کرده بودم می اومد بهم میگفت شوهرت وقتی گریه میکرد سرش میزاشت بغل من منم به شوهرم میگفتم اعصابش خورد میشد میگفت دروغ به این بزرگی

♣️♣️♣️
شوهر من تو خانواده خودش همیشه ک نه ولی اکثر اوقات توجه میکنه بهم چون من خیلی خجالتی ام  یعنی د ...

خب من چون ماهیو اصلا دوست ندارم بزور میخورم 

یا مرغ کم میخورم کلا وزنم 50کیلو شده ..معدم حساس

نه بابا حالا من تازه ازدواج کرده بودم می اومد بهم میگفت شوهرت وقتی گریه میکرد سرش میزاشت بغل من منم ...

وااای توروخدا نگووو...حالا من اگربودم به یه بهانه ای دعوا میکردم با جاری بعدشم قطع رابطه

نه بابا حالا من تازه ازدواج کرده بودم می اومد بهم میگفت شوهرت وقتی گریه میکرد سرش میزاشت بغل من منم ...

نچ نچ چه ادمایی کمتر برو جایی که جاریت هس مگه شوهرت چن سالشه؟😳

خب من چون ماهیو اصلا دوست ندارم بزور میخورم  یا مرغ کم میخورم کلا وزنم 50کیلو شده ..معدم حساس

آخی اینطوری نکن خودت اذیت میشی 

منم قصد نداشتم بگم کارت درسته یا غلطه فقط ب سوالت جواب دادم مدل خودمون گفتم

اما در کل ب خودت بیشتر اهمیت بده مریض بشی خودت اذیت میشی اینارو دوست نداری نخور ولی جایگزین داشته باش براشون ک برای بدنت مشکلی پیش نیاد