2777
2789
عنوان

گیر کردم

1269 بازدید | 95 پست

من چند روزه یک خواستگار دارم که با اولین نگاه چهرش نظرمو جلب کرد .

بعد دیدم خیلی اخلاقش خاصه و کلا خوشم اومد ازش .

عکسشو به هرکی نشون میدم فکر میکنه مدلینگه .وضع مالیش هم خیییلی از وضع مالی ما بالاتره 

اونقدر که  قلحک یک خونه شخصی داره با تمام وسایل خونه .

یعنی به جهاز هم نیازی نداره .

شغلش یک جورایی مربوط به تجارته و در سال چندین بار میره به کشورهای مختلف .

اخلاقشم این طوریه هم شوخه هم مغرور .چهار سال از من بزرگتره.

از یک طرفم من چند وقت پیش کسی رو که خیلی دوسش داشتم با زحمت جذب کردم .علاقم یک طرفه بود .تا اینکه خدا خواست و مهرم به دلش افتاد و اومد سمتم .این آقا حقوقش چهار تومنه و کارمند و نه خونه داره و نه ماشین .

اخلاق اینم خیلی دوس دارم تقریبا اخلاقشون مثل هم هست .و اینکه بر عکس خواستگارم که میگه اخلاق مهمتر از ظاهره طرفم خیلی به ظاهر دختر اهمیت میده .

ولی خوب هم صادقه هم وفادار .تا الان که هیچ دروغی نگفته .

من واقعا نمیدونم باید کدومشون انتخاب کنم .

خیلی فکر میکنم باز گیج میشم که کدوم مناسبه؟

شخصی که جذب کردم یا این خواستگار

چشمت به پول طرف اول خورده  کسی رو که دوست داشتی فراموش کردی؟ دل طرفت چی میشه انصاف داشته باش!

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشمت به پول طرف اول خورده  کسی رو که دوست داشتی فراموش کردی؟ دل طرفت چی میشه انصاف داشته ...

اونی که جذب کردم الانم کشته مرده من نیس .

هر لحظه ممکنه دختره بیاد و دست و دل این طرفم بلرزه دوباره

هردوشون صادق ان و میگن وفاداری توی رابطه زناشویی حرف اول میزنه .

عزیزم میشه یکم بگی چه جوری جذبش کردی منم یکی دوست داشتم ولی الان رابطه امون تمام کرد دلم می خواد برگرده توی نت هم خوندم ولی خیلی پیچیده بود

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

شنیده بودم دخترا بی وفاترن ک با پول طرف میرن سمت نفر بعدی😐

گاردم نگیرین چون خودمم همینکارو کرذم البته من شرایط دیگه رو سنجیدم🤦‍♀️😂

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    

چه قدرت جذبت بالاس  ولی اون که پولدارتره بهتره

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی
اونی که جذب کردم الانم کشته مرده من نیس . هر لحظه ممکنه دختره بیاد و دست و دل این طرفم بلرزه دوباره

اگه دختر باز چرا جذبش کردی؟ الان دلش بشکنه کی جوابگو؟

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...