دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است❤
وااااا یه جوری گفتی تالار خز شده گفتم ببینم چه ایده ای داری جشن تو خونه رو زمان ناصرالدین شاه میگر ...
اتفاقا جشن براي بدنيا اومدن بچه رو هم همون زمان ناصرالدين شاه ميگرفتن....يا مثلا ختنه سرون....اين مدل شلوغ كاريا خز شده...حقيقتش من نميپسندم كه مثلا كلي ادم بيان تالار كه من زايمان كردم يا بيان تالار كه من پسرمو ختنه كردم!!!!اينا مال قبل بود....الان ديگه والا اكثرا شلوغش نميكنن.همون مهموني خونگي خودموني ميگيرن.
اتفاقا جشن براي بدنيا اومدن بچه رو هم همون زمان ناصرالدين شاه ميگرفتن....يا مثلا ختنه سرون.... ...
عزیزم نمیدونم کدوم شهری و رسم رسوم اونجا چطوره اما تو آپارتمان های کوچیک الان هیشکه تو خونه جشن نمیگیره،حتی مهمونی های کوچیک مثل پاگشا کردن عروس هم رستورانه
عزیزم نمیدونم کدوم شهری و رسم رسوم اونجا چطوره اما تو آپارتمان های کوچیک الان هیشکه تو خونه جشن نمیگ ...
اره خونه ي ماهم كوچيكه اتفاقا نزديك بله برون و عقدمم هست....كه قرار شد برا بله برون فقط خودمون باشيم و خانواده داماد، براي عقد هم گفتم عقد محضري دوست دارم و اينكه بعد از عقد خانواده ي داماد رو شام دعوت ميكنيم بيرون....