2777
2789
عنوان

همکارای مشکوکم😂😂😂😂

147 بازدید | 12 پست

یه همکار اقا دارم که مجرد و همسن خودم هست و البته پسر خوب و بجاییه چند وقت پیش چنتا پیام داد و ظاهرا قصدش اشنایی بود(کاملا محترمانه و به جا) یه همکار خانم دیگم دارم که اونم همسن ماهستش...که یکم اهل خود نشون دادنه و سعی میکنه بگه کارا رو خودش انجام میده ولی از نظر اخلاقی دختر بدی نیست...تا اینجا مد نظرتون باشه😁

بعد این دختره همکارم چند روز پیش گفت اقای فلانی به من پیام داده در مورد فلان کار و بار پرسیده و...در صورتی که پسره تو پیاماش اینجور معلوم بود که میگفت اون خانم همش میخاد خودشو نشون بده و...و اخرش گفت من اصلا نمیشناسمش و فقط یبار بهش سلام کردم(در صورتی که دختره گفت فلانی پیام داده و در مورد کارا پرسیده) حس زنانم میگه یه نفرشون این وسط دروغگو هست...منتها نمیدونم کدوم؟

اگ پسره تو پیاماش با شما پشت خانومه حرف زده اینارو گفته ک میخواد خودشو نشون بده و اینا اصن هیچ دگ معلومه یچیش هس ،،،،،،، ولی در کل بعضی پسرا همش میخوان بگن یکی اویزوونه ماس  اینم در نظر بگیر     

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ پسره تو پیاماش با شما پشت خانومه حرف زده اینارو گفته ک میخواد خودشو نشون بده و اینا اصن هیچ دگ مع ...

اونوقت   ایا خانماهیچوقت ازتعدادخاستگارشون به یکدیگر پزنمیدهند؟😁

کاربر ( اقا ) هستم.. لطفا توهین نکنید😊دانشجوی دامپزشکی هستم👨‍💼 وعاشق حیوانات❤..اگه حیوان خونگی دارید ومشگلی براش پیش اومده میتونم کمکتون کنم...👈کسی که به حیوانات ظلم کنددرارتباطش باانسانهاهم ظالم خواهدبود.قلب یک انسان را می توان از نحوه برخوردش باحیوانات قضاوت کرد❤😺حواسمون بهشون باشه😉😊فرهاد خسروی ۲۶
   اونوقت   ایا خانماهیچوقت ازتعدادخاستگارشون به یکدیگر پزنمیدهند؟😁

چرا اونم دیده شده   میخواستم بنویسم مث بعضی دخترا در اخرش یادم رفت    ولی هم اون خانومایی ک با این چیزا پز میدن هم اون پسرایی ک اینجورن بنظر من از همون اول حذفن دگ حالا خود استارتر داند  

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
اگ پسره تو پیاماش با شما پشت خانومه حرف زده اینارو گفته ک میخواد خودشو نشون بده و اینا اصن هیچ دگ مع ...

نه اصلا بدشو نگفت در واقع...ببین یه مساله ای تو اداره هست که در مورد اون حرف زدیم در واقع اینا رو که میگفت معلوم شد نظرش چیه...در واقع اصلا اسم نبرد...فقط وقتی اسم برد که من بهش گفتم. اگه فلان و فلان بشه خانم...ناراحت میشه...گفت من چیکار به فلانی دارم...من اصلا نمیشناسمش فقط یبار بهش سلام کردم

جناب اقا میان درباره رفتار همکار خانمتون  با شما صحبت میکنن!! واقعا چه فکری درباره همچین اقای ...

نه در واقع اصلا در مورد اون حرف نزد...در مورد یه مساله ای توی اداره حرف زد که برداشت من از حرفش این بود...مثلا فک کن گفت کن اصلا فلان رویه رو قبول ندارم...بعد من گفتم اینجوری بشه که خانم فلانی ناراحت میشه گفت من چیکار به خانم فلانی دارم من اصلا نمیشناسمش فقط یبار بهش سلام کردم

نه اصلا بدشو نگفت در واقع...ببین یه مساله ای تو اداره هست که در مورد اون حرف زدیم در واقع اینا رو که ...

نفهمیدم راستشو بخواین  ینی اگ فقط همینو گفته از کجا فهمیدید منظورش اینه اوندخانومه اویزون میشن ؟ شاید خب متوجه حرفاشون نشدید درست

نفهمیدم راستشو بخواین   ینی اگ فقط همینو گفته از کجا فهمیدید منظورش اینه اوندخانومه اویزون میش ...

نه ببین من اصلا نگفتم دختره اویزون اونه...من فقط از این تعجب کردم دختره میگفت اقای فلانی پیام داده از من در مورد کارا پرسیده...ولی پسره گفت من اصلا نمیشناسمش و فقط یبار بهش سلام کردم

نه ببین من اصلا نگفتم دختره اویزون اونه...من فقط از این تعجب کردم دختره میگفت اقای فلانی پیام داده ا ...

شاید ازین حالتا بوده منظورش ک حالا سنمی باهم نداریم ولی خب در مورد کارم سوال پرسیده میدونی منظورمو ؟ شاید پرسیدن سوال کاری،، براش جزو مواردی نیست ک باعث صمیمیت بشه و حالا نگران باشه نخواد ناراحتش کنه ......نمیدونم دگ چجوری تایپش کنم  منم با این راهنمایی دادنم ...در کل امیدوارم بفهمی کی ب کیه دگ     

نه نه خیلی خوب گفتی دمت گرم..گمونم همین درسته بجان خودم

قربانت