2777
2789
عنوان

مردم از بس خوردم😩😩

112 بازدید | 12 پست

یه چیزی بگید من بخورم اشتهام کور بشه...

تازگیها انگار بیشتر میخورم و زود گرسنم میشه...

😭😭

مدیونید اگه فکر کنید چاقم😂😂

کاش زندگی از آخر به اول بود                           👈پیر به دنیا می آمدیم....                               👈آنگاه در اثر رخداد یک عشق جوان میشدیم...  👈و بعد نیمه شب تاریک با نوازش های مادر آرام میمردیم....                                              ولی بازم خدارو شکر...😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عصبی میشم یا فکرم درگیر میشه هیچی نمیتونم بخورم

حرص زیاد بخور قشنگ گوشت تنت آب میشه😂😂😬

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

سریعا پاشولباس بپوش برو کدو بخر ویه سطل ماست.رنده کن وباماست وپونه و پودرنعنا قاطی کن هروقت گرسنت شد بخور ...خیارم بخر نمک بزن بخور...حجم معده تو بااین سبزیجات پرکن

من عصبی میشم یا فکرم درگیر میشه هیچی نمیتونم بخورم حرص زیاد بخور قشنگ گوشت تنت آب میشه😂😂😬

منم مثل توام...

ولی خیلیا مثل خواهرم عصبی میشن فقطططط میخوان بخورن...

خواهرم‌ میگه وقتی عصبی میشم اصلا نمیفهمم سیر شدم یا نه ازبس میخورم اخر خسته میشم

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
منم اینطورم همش می خورم و کار نمیکنم انگار تنبل شدم و سِر از خودم بدم میاد

متاهلی؟...من نزدیک۱۶سالم هست و مجردم و زیادم کار نمیکنم😅😅

کاش زندگی از آخر به اول بود                           👈پیر به دنیا می آمدیم....                               👈آنگاه در اثر رخداد یک عشق جوان میشدیم...  👈و بعد نیمه شب تاریک با نوازش های مادر آرام میمردیم....                                              ولی بازم خدارو شکر...😅

منم همینجورم دائم در حال خوردنم ینی دهنم ی لحظه ایست نمیکنه همین الانم دارم هسته زردآلو میخورم 

نمیدونم چیکار کنم!😨

کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات.     امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️
من عصبی میشم یا فکرم درگیر میشه هیچی نمیتونم بخورم حرص زیاد بخور قشنگ گوشت تنت آب میشه😂😂😬

شما نظر کرده اید که با حرص لاغر میشید، ما چاقا وقتی استرس و ناراحتی داریم هم با خوردن آروم میشیم 😕😕

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
منم مثل توام... ولی خیلیا مثل خواهرم عصبی میشن فقطططط میخوان بخورن... خواهرم‌ میگه وقتی عصبی میشم ...

اصن حس میکنم معدم ننقبضه اینجور وقتا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی