2777
2789
عنوان

کتاب خوان ها یه دقیقه لطفاً بیاید

102 بازدید | 9 پست

سلام میخوام‌چنتایی کتاب بخرم نمیخوام‌ پولم هدر بره برای همین اگه میشه راهنماییم کنید 

من خودم کتاب های رمان تاریخی دوست دارم که بر اساس زندگی واقعی افراد باشه و البته خشک و صرفا تاریخی نباشه

آخرین کتابی که تو این زمینه خوندم کیمیا خاتون بوده

رمان عاشقانه و داستانی ساده و اینجور چیزا اصلا دوست ندارم 

از طرفی رمان‌های کاردرستی مثل کوری و مادام بوری هم خیلی دوست داشتم 

کلا کتابی میخوام که هم لذت ببرم هم  چیز ازش یاد بگیرم 

ممنون میشم راهنمایی بکنید

لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماشالا به این خیل انبوه کتاب خوان و دوستان اهل مطالعه 😅😅😅😅😅😅 تنتون سلامت اشکال نداره😂

دزیره، خانوم و امینه هردو  از مسعود بهبود، خواجه تاجدار، سینوهه، ملت عشق اینها رمانهای تاریخی هستن که توی ذهتم هست. رمان فاخر هم جنایت و مکافات، جنگ و صلح، آناکارنینا، خشم و هیاهو، از ایرانی ها هم کلیدر، سمفونی مردگان، مدار صفردرجه و ...

دزیره، خانوم و امینه هردو  از مسعود بهبود، خواجه تاجدار، سینوهه، ملت عشق اینها رمانهای تاریخی ه ...

ممنون دوست عزیز بسیار عالی🌺👍

دزیره رو تعریفش رو زیاد شنیدم نمی دونم چرا نخوندم تا الان  مرسی🌺

خواهش میکنم   

کاترین یا همون نورثنگر ابی هم هست

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.