2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بايد بزاري رو حالت كانوكشن 

اول دمارو تنظيم ميكني رو حالت پيش گرمايش ميزاري 

وقتي به دما برسه خودش بوق ميزنه

كيكت رو ميزاي داخل و زمان ميدي 

هر دمائي تو دستور با فر هست شما ١٥الي٢٠ درجه كمتر بزار 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
چجوری باید بزارم رو کانوکشن

عزيزم نوشته (conv) شكل يه پنكه هست

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
دفترچه راهنما نداره

مدلش رو بزن از اینترنت دانلود کن

کارایی زیاد داره حیفه بی اطلاع بمونی

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
بايد بزاري رو حالت كانوكشن  اول دمارو تنظيم ميكني رو حالت پيش گرمايش ميزاري  وقتي به دما ...

برای من بوق نمیزنه. اون شکل پنکه هم بیشتر برای خشک کردن میوه استفاده میکنم

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

واسه من اين جوريه 

برای من بوق نمیزنه. اون شکل پنکه هم بیشتر برای خشک کردن میوه استفاده میکنم

امكان نداره عزيزم

اول كه رو حالت پيش گرمايش بزاري مثلا رو ٢٠٠ درجه 

وقتي ٢٠٠ درجه ميشه بوق ميزنه 

البته طول ميكشه تا به دما برسه

بعدشم زمان ميدي 

من خيلي كيك درست كردم باهاش

2825
2823
2791
2779
2792