2777
2789
عنوان

بعد از ۵ماه امروز ناهار قراره بریم خونه مادر شوهرم ،عذا گرفتتم😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 77 پست
پا نشی کار کنی.در حد ظرفو تو اپن گذاشتن کمک کن سنگین برو سنگین بیا. خیلی صمیمی نشو بی احترامی هم نکن

به خدا هیچوقت بی احترامی نکردم ولی شانس ندارم 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

دختر میری عین یه مهمون سلام علیک حرف زدن جواب میدی حرف نزدن حرفی نمیزنی به شوهرت هم بگو فقط بخاطر تو اومدم ضمنا همونجا که نشستی دیگه انگار میخ زدن بهت پا نمیشی ها تا موقع خدافظی منم یه تجربه دارم همین کارا کردم خوب جواب داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا هیچوقت بی احترامی نکردم ولی شانس ندارم 

منم همیشه احترام خانواده شوهرم و داشتم و دارم ولی جاری کوچیکم میاد پا رو پا میذاره در عوض خانواده شوهرم شدیدا احترام اونو دارن

پسرشون مقصر بود ازچشم شما دیدن؟؟ببخشید میگم ولی شما میتونستی رابطه رو بهتر کنی که شماروهم مقصر ندونن ...

بارها و بارها رابطشون رو بهتر کردم و خودمو تو اختلافاشون دخالت ندادم اما دیگه واقعا از حد گذرونده بودن هر چی ما دست زیر میگرفتیم بدتر میکردن 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
پسرشون مقصر بود ازچشم شما دیدن؟؟ببخشید میگم ولی شما میتونستی رابطه رو بهتر کنی که شماروهم مقصر ندونن ...

عزیزم بخدا بعضی وقتا نمیشه همسرم و خانوادش سر من بحث کردن همسرم طرف منو گرفت خانوادش توقع نداشت شوهرم باهاشون دعواش شدبدون خدافظی از خونه گذاشت رفت و تو کوچه داد میزد اسم منو صدا میکرد که بیام اگه نیایی دیگه هیچ وقت نیا من تمام مدت ساکت بودم

عزیزم بخدا بعضی وقتا نمیشه همسرم و خانوادش سر من بحث کردن همسرم طرف منو گرفت خانوادش توقع نداشت شوهر ...

درسته.حق باشماست

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
تو بارداری نباید کاری کنی بشین بیان پذیراییتو کنن و جمع کنن نمیخواد باهاشون گرم بگیری 

باشه عزیزم همینکارو میکنم

عزیزم حالا که باردار هستی بزرگی کن و باهاشون خوش برخوردی کن بالاخره خدا میبینه و هواتو داره اینجور ...

خدا کنه اینجوری باشه که شما میگی 

مشخصه دل مهربونی داری😍

خدا کنه اینجوری باشه که شما میگی  مشخصه دل مهربونی داری😍

قربونت لطف داری

من میگم آدم تو هر کارش رضایت خدا رو اولویت قرار بده

الان اون مادره خدای نکرده اگر یه آه براتون بکشه ممکنه کلی تو زندگیتان حتی آینده بچه تون تاثیر بذاره

واى خيلى حسودن خانواده شوهر منم بخاطر خونه ساختن شوهرم باهامون قهر كردن خبرمرگشون

میدونی ما خونه داشتیم یه ۴ واحده که با برادرشوهرام یه جا بودیم همه رو پدرشوهرم چون سنداشون رو برا وامش رهن بانک بود بانک برد جا بدهیش 

الان هر سه تا برادرشوهرم مستاجر شدن فقط ما اونم با کلی بدبختی یه خونه خریدیم خدا خواست و بلافاصله خودمو شوهرمم رفتیم سرکار دولتی حالا همچین مالی هم نیست کارامون

ولی خانواده شوهرم با اینکه خیلی باهم خوب بودیم یه هوییباهامون قطع رابطه کردن حتی خونه دیدنی هم نیومدن من تو اسباب کشیا همشون با شکم جراحی شده روفتم چند روز کمک ولی اکنا زنگم نزدن حالا از رو حسادت بود یا چی نمیدونم

منم مثل توام البته چندروزه نرفتم فقط.امروز ناهار قرار بود برم که نرفتم.خیلی سختمه برم خونشون

منم خیلللللیییی سختمه از صبحه پرسنل میگن چدا امروز حال ندارو عصبی

نکنه میخوای با اون شکمت براشون کار کنی.غذاتو بخور بکش کنار

باش عشقم 

براتم ۳ تا صلوات فرستادم نینیت زود دیگه بیاد