2777
2789
عنوان

عموی دخترم

195 بازدید | 32 پست

دختر من 6 سالشه یه عموی مجرد داره

من وقتی میرم خونه پدر شوهرم دختر بعضی اوقات میره تو اتاق عموش در اون اتاق هم همیشه بسته است .دخترم بعضی اوقات میره پیشش و یسر برای عموش وراجی میکنه چون صداش میاد

ولی من اصلا دوس ندارم دخترم تنها بره توی اون اتاق

من چطور به دختر 6 سالم بگم که دیگه نره توی اتاق عموش

فقط میخوام بدونم چی به دخترم بگم

به باباش هم که میگم با نظر من موافقه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حق حرفای نشنیده والا

منم عموم مجرده از بچگیم همیشه باهاش بودم تا الانش که ۱۸ سالمه بازم صمیمیت خیلی خوبی داریم و اتفاقیم نیفتاده

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
به حق حرفای نشنیده والامنم عموم مجرده از بچگیم همیشه باهاش بودم تا الانش که ۱۸ سالمه بازم صمیمیت خیل ...

عزیزم متاسفانه من به چشم عمو و دایی هیز دیدم 

با همین دوتا چشم خودم 

عزیزم متاسفانه من به چشم عمو و دایی هیز دیدم با همین دوتا چشم خودم

چی بگم والا شاید برا من خوب بوده...

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

یکسری باید و نبایدها بزار براش بگو نباید بغیر از بابا تو اتاق با مردی تنها باشی تو اتاق عمو نرو یا مثلا بگو عمو خوشش نمیاد بستگی به درک بچه 6ساله خودت داره چون بچه ها متفاوتند اگه احساسیه بگو دوست دارم خونه مادر بزرگ کنار من باشی من تنها نباشم.....چه موقعیت سختی

فقط نره به عموش بگه مامانم گفته زشت میشه خیلی بی اعتمادید شایدم حق دارید نمیدونم

من چیزی که از عموش ندیدم

ولی میگم بای مواظب دخترم باشم و دخترم و تنها ساعت ها پیش مرد مجرد نزارم

به حق حرفای نشنیده والامنم عموم مجرده از بچگیم همیشه باهاش بودم تا الانش که ۱۸ سالمه بازم صمیمیت خیل ...

شما عموت خوب بوده .‌آدم انقدر تجاوز و تعرض میبینه ک به چشم هاشم نباید اعتماد کنه واسه بچش

‌‌‌

عزیزم من چیزی از برادر شوهرم ندیدم

ولی بالاخره دختره و باید و نبایدهایی رو از حالا باید بهش اموزش داد