الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا بده حاجت این عزیزان @paaarmis @مهناز9999 @رهانفس ...
خدایا 😍😍 مامانبزرگ پانیذ😍😍این بانوی سراسر عشق وعاطفه ،از جایی که گمان نمی برد ،خیر و رحمت و فراوانی عطا کن🌹🌹🌹🌹🌹🌹
تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
فروغ جان ،با نفس پاکت ان شااللّه حاجاتمون برآورده به خیر بشه ،بانوی مهربون منم از خدا میخوام بهترین تقدیرش واست بفرسته .سه بار آیت الکرسی میخونم واسه دل پاکت🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
خدایا بده حاجت این عزیزان @paaarmis @مهناز9999 @رهانفس ...
حاجتت روا عزیزم ممنون که به یادمی خدا هررچی میخای بهت بده
خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
@مهناز9999 @سحرناز333 اسی لطفا واسه دوستامم بخون عزیزم منم ب ...
حاجتت روا یاس جونم خدا لهت هرچی میخای بده
خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...