2777
2789
عنوان

امروز روز (دحوالارض) بیاین براتون دعاشو بخونم💕

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 137 پست

فدای دلت بشم

لطفا واسه منم بخون 

برات 100تا صلوات میفرستم

خوندی عزیزم لطفا لایکم کن

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورررررت بگردم مهربونترینم خدا بهترینها نصیبت کنه که شایسته بهترینهایی عزیز دلم❤️❤️❤️❤️❤️

فدات بشم مهربونم،عزیزدلمی😘😘😘ان شالله همیشه تنت سالم و دلت شاد باشه الهی آمین

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
@soozana     @مامانبزرگپانیذ     @zeinab123     @تنهایtanha ...

خودم دعاش رو دارم میخونم ....خدایا بده حاجت همه را الهی آمین شما هم بگید الهی آمین

خدایا رفع گرفتاری گرفتارها سلامتی بیماران بخت دختر وپسرها بازبشه سلامتی هرطفل مریض

بی بچه ها روبچه بده وبی خونه ها رو خونه بده 

حاجت تمامنی نی سایتی ها شفای پدر فرانک جون وسینوس به عشق ش برسه

رفع گرفتاری ودلشاد شدن این دوستان @soozana @ویهانمهر @فرانک20  

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
خودم دعاش رو دارم میخونم ....خدایا بده حاجت همه را الهی آمین شما هم بگید الهی آمین

الهی آمین ان شالله شما هم به حاجت دلتون برسید،الهی آمین

خودم دعاش رو دارم میخونم ....خدایا بده حاجت همه را الهی آمین شما هم بگید الهی آمین خدایا رفع گرفتار ...

فداتون بشم که اینقدر مهربونید ممنون از دعای قشنگتون😘😘😘😘خیر ببینید❤❤❤❤❤

خدایا بده حاجت این عزیزان

@paaarmis  

@مهناز9999 @رهانفس  

@درمسیرخدا @لبخندنگاه  

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

وبده حاجت این عزیزان

@حلمابانو  

@سامارا کارخوب وپراز رزق وروزی براش پیدا بشه @مسافرمنتظر  

@سینوس  

وخلاصه بده حاجت همه کسانی که ازمن التماس دعا خواستند ببخشید اسم بعضی ها رو ننوشتم شرمنده ظهر مهمون دارم خدایا امید هیچ کس ناامید نشه آمین یارب العالمین 

فداتون بشم که اینقدر مهربونید ممنون از دعای قشنگتون😘😘😘😘خیر ببینید❤❤❤❤❤

عزیزمی