ممنون عزیزم که بیادم بودی😍😍😍😢چقد تو خوبی همیشه تو این تاپیکا یادم میکنی 😭ان شاء الله بخاطر این دل مهربونت زود زود خودت هم حاجتروا شی😍🌷🙏🙏
مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه منم بخون چندوقتیه راه زندگیمو گم کردم هیچ هدفی ندارم افسردگی گرفتم
خدایا بحق این روز عزیز نور الهی ت به زندگی این عزیزم بتابان وراه زندگی اش رو بهش نشون بده واینقدر این نور تابان باشه که به قله خوشبختی وموفقیت برسه آمین یارب العالمین
لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
التماس دعا خواهر... خدا کنه همه حاجت روا بشین. منم هفته بعد این موقع بیام بگم بچه ها مشکلم حل شد. با یاری حق و وساطتت ائمه و خاندانش. دستمو به دست بریده قمر بنی هاشم گره زدم. الهی مشکلات همه حل بشه.