2777
2789
عنوان

بتای بعد۷۲ ساعت باید چندبرابر بشه؟

131 بازدید | 17 پست

من یک مرداد تاریخ پری بود که نیومد و فرداش از دادم تیترم ۱۸۵.۸ شد. بعد ۷۲ ساعت دوباره تبتر دادم شد ۳۶۹.

باتوجه به سابقه بارداری خارج از رحم که داشتم بنظرتون نرماله تیترم یا نه؟ نگرانم کرده. 

خدایا، لایقم دان برای داشتن یه فرشته ی دیگه مثله تسنیم💜💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرماله مبارکه

مرسی عزیزم. امیدوارم همه چی خوب پیش بره. اخه از علائمم فقط کمی درد نوک سینه و گرسنگی و نفخ و خستگی مفرط دارم.

مرسی عزیزم. امیدوارم همه چی خوب پیش بره. اخه از علائمم فقط کمی درد نوک سینه و گرسنگی و نفخ و خستگی م ...

به علایم توجه نکن اصلا

من خودم هییییییچ علائمی نداشتم

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
بنظر من خوبه عزیزم  انرژی مثبت بفرست  قرآن بخون آروم شی  توکل کن  فقط فکرهای ...

ممنون عزیزم.

راستش من ساک حاملیگم روی خط بخیه سزارین قبلیم تشکیل شده بود دقیقا سرویکس. تو عید بود. هشت روز بستری شدم چون قلب تشکیل نشده بود با سه دوز mtx بعد چهار ماه بتام صفر شد. ولی خیلی اذیت شدم.

به علایم توجه نکن اصلا من خودم هییییییچ علائمی نداشتم

راستش سپردم بخدا، هفت روز زمان پریم هم لک بینی خیلی کم داشتم که موقع استراحت رفع میشد. الان دو روز اصلا ندارم فقط بعضی وقتا زیر دلم گرفتگی داره.

دکترم گفت الان سونو هیچی نشون نمیده تا دوهفته دیگه باید برم.

ان شاالله هرچی خیره امون بشه.

ممنون عزیزم. راستش من ساک حاملیگم روی خط بخیه سزارین قبلیم تشکیل شده بود دقیقا سرویکس. تو عید بود. ...

خیلی سخته میدونم 

خدا رو شکر گذشته 

توکل بخدا 

آن شالله بارداری سالمی داشته باشی عزیزم