سلام،بچه ها کسی تو اطرافیانش هست ام اس داشته باشه؟تازه متوجه شدم شوهرم ام اس داره و خیلی اعصابم بهم ریخته خیلیا تو مطب میان و دیدم میگن ازکار افتاده شدن یسریام حتی نمیتونن راه برن....خیلی نگرانم.دکتر گفته با دارو قابل کنترله ولی...لطفا اگه تجربه ای دارین یا رژیم خاصی میشناسین بگیدمیدونم گوگل اینارو داره ولی میخوام اونایی که از نزدیک با این بیماری اشنایی دارن راهنماییم کنن
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
من از بعد تولد پسرم پادرد دارم .الان که 4سال گذشته بعضی وقتها اصلا نمی تونم خوب راه برم البته وقتی یه جا نشستم بعد میخوام بلند بشم . واقعا دیگه خسته شدم .یه وقتها می لنگم از شدت درد.
ده سال پیش تاری دید گرفت و کورتون درمانی کردن گفتن فشار چشمشه اونجوریم که مامانش میگه درمانو کامل نکردن پارسالم همین شد بردمش چشم پزشک با قطره حل شد باز امسالم همین مشکل پیش اومد رفتیم یه چشم پزشک دیگه قرنیشو لیزر کردن و عینک دادن ولی باز خوب نشد دکترش گفت ببریدش مغز و اعصاب چند تا ام ار ای نوشتن براش ۵ روز تو بیمارستان بستری شد بازم کورتون درمانی کردن مادرشوهرم گفت ناشناختس خوب میشه خودمم یه دکتر دیگه بردمش گفت سریع ببرش پیش دکتر عظیمی بعد که بردم گفت ام اس داره آزمایش نوشت بعدم دارو داد هفته دیگم باید ببرمش تست حافظه
مادرتون چه علائمی داشت ؟ من از بعد تولد پسرم پادرد دارم .الان که 4سال گذشته بعضی وقتها اصلا نمی تون ...
شما برو دکتر مغز و اعصاب برات ام ار ای بنویسه مادر شوهرمم این بود زانو دردم داشت گفتن نخاعش گرفته عمل کرده الان خیلی راحت شده با لیزرم میشه عمل کرد ولی مادر شوهرم پلاتینم باید میذاشت