2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برای من بگیری؟

یقین داشته باشید آنچه در آرزوی بدست آوردنش هستید بدست خواهید آورد. بزودی تغییراتی ایجاد خواهد شد که باعث خوشحالی و خشنودی شما خواهد بود.

*   دوری و بی خبر ماندن از کسی شما را آزار می دهد و باعث غم و غصه شما شده است این دوری بزودی تمام خواهد شد.

*   ورود به محیطی جدید آینده شما را دستخوش تغییر و تحولی مثبت خواهد کرد.

*   داوری و قضاوت نادرست و غیر عادلانه ای درباره شخص شما می شود اما فورا از شما دلجویی به عمل خواهد آمد.

*   شما شخصی بسیار حساس هستید و از قلب پاکی برخوردارید.

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

مرسی عزیزم بابت لباس ها

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
 یقین داشته باشید آنچه در آرزوی بدست آوردنش هستید بدست خواهید آورد. بزودی تغییراتی ایجاد خواهد ...

ممنون خیلی لطف کردی

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
خواهش میکنم خواستی بگو بازم برات اسکرین بگیرم

نه فداتشم ممنونم

فالت درس دراومد😕

فالت درس دراومد😕

من استرس زایمانو زیاد دارم میگم بچهام کوچیکن اگه بمیرم کی میخواد مواظبت کنه ازشون ب این نیت گفتم بگیرین ک من سالم بخونه برمیگردم

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
من استرس زایمانو زیاد دارم میگم بچهام کوچیکن اگه بمیرم کی میخواد مواظبت کنه ازشون ب این نیت گفتم بگی ...

اوه چ حرفایی میزنی عزیزم انشالله هم خودت هم بچه هات سالم سرحال ب سلامتی زایمان میکنی

اوه چ حرفایی میزنی عزیزم انشالله هم خودت هم بچه هات سالم سرحال ب سلامتی زایمان میکنی

فکره دیگه میاد توسرم 

ممنون 

سلام 😊 وقت داشتین یه فال برام بگیرین صدام کنین ممنون میشم ...نیت کردم  ❤❤❤

عزیزم نیت درباره چیه 

ازدواج یا خونه یا واسه کار