2777
2789
عنوان

دراماپن خونگی چیست عایا ؟؟

108 بازدید | 6 پست

وقت دوستان حاضر و غایب بخیر   

میگم این دستگاه دراماپن رو شما دارین ؟؟ میشه شخصی استفاده کرد ؟؟ یکی از دوستام رو امروز دیدم پوستش عالی شده می گفت من دراماپن خریدم چندبار استفاده کردم با سرم ضد لک و ویتامین . 

میگفت کار باهاش خیلی راحت اصلا نیاز به هزینه زیاد نداره بری بیرون انجام بدی من خودم انجام میدم . ولی واقعا پوستش  دگرگون شده !!! 🤔🙄

چککار کنیم بگیریم ؟ عکسش اینه 👇 😁🙃🙃

پشت دوست دارمای بعضیا نوشته ساخت چین! 😊😒😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار باهاش راحته ولی یه سری اصولم داره که باید رعایت کنی

تا 24 ساعت نباید حموم بری و 48 ساعتم نباید آرایش کنی

بار اول یکم درد و خونریزی داره و پوسته پوسته میشه ولی کم کم بهتر میشه 

هر2 هفته ی بار هم میتونی انجام بدی

اگه کنارش از کوکتل های مخصوصم استفاده کنی تاثیرش بیشتره

در واقه کار اصلیش کلاژن سازیه و برا جای جوش و چروک و اینا خوبه

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است >>ریپلای نکنین لطفا هرچی که شما میگین خوب و درسته<<
کار باهاش راحته ولی یه سری اصولم داره که باید رعایت کنی تا 24 ساعت نباید حموم بری و 48 ساعتم نباید ...

ممنونم از توضیحاتت . پس میشه خودمون استفاده کنیم . 🙂

پشت دوست دارمای بعضیا نوشته ساخت چین! 😊😒😁

عزیزم شما دستگاه خریدین؟ راضی هستین از استفادش؟چند خریدین؟ممنون میشم جواب بدین اخه خیلی دودلم یعنی شما تایید کنی من فردا سفارش دادم

هسدم ولی خسدم فخد تماشاچیم🥱