2777
2789
عنوان

روزها خیلی کند میگذره تا سونو قلب...

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 37 پست

خب ی ۱۰روز دیگه برو چون لقاح ک همون روزا نبوده ۲هفته بعد پری بوده

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میدونم ولی نمیشه☹ ایشالله توام به سلامتی زایمان کنی عزیزم😘

فدات گلم ایشا به خوبی وخوشی توام زایمان کنی 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
اخه دکتر واسه اون موقع گفت برم

انشالله ک بری و سالمو سلامت باشه عزیزم

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

من 6هفته و4روزمه,خیلی خوشحال بودم که دارم میرم 7هفته بعد برم سونو قلب ولی از دیشب ترشحات قهوه ای دارم وکمردرد.الان هیچ امیدی ندارم حالتم مثل زمانیه که پریود میشم.حالا غروب میرم دکتر

آخی الهییی ایشالله که چیزی نشده عزیزم😔 رفتی دکتر؟

اره عزیزم 2روز پیش رفتم سونو گفت چیزی دیده نمیشه تو رحم,احتمالا سقط کردی در صورتی که خونریزیم خیلی کم بود.دکتر گفت عدد بتا واسه 6هفته ات بالا نیست.خلاصه شبش خونریزیم شدید شد و پریود شدم دیگه شیاف نزاشتم.از بتامم اومده پایین احتمالا بارداری پوچ یا شیمیایی بوده

اره عزیزم 2روز پیش رفتم سونو گفت چیزی دیده نمیشه تو رحم,احتمالا سقط کردی در صورتی که خونریزیم خیلی ک ...

آخییییی😔😔😔 خیلی ناراحت شدم عزیزم 😔 ایشالله دوباره به سلامتی باردار بشی و خدا برات نگهش داره🙏