2777
2789

🔴جنس درجه دو‼️

روزی که به دخترت یاد دادی تا ازدواج نکرده تنها سفر نره، تنها زندگی نکنه، اون لباسی که دوست داره نپوشه، اونجوری که دوست داره نخنده، اون حرفی که تو دلشه نزنه، و...

همون روز به دخترت یاد دادی که جنس درجه ی دو باشه! چون دختره!!

همون روز اونو به این باور رسوندی که برای زندگی کردن به یک انسانی از جنس مخالفش نیاز داره تا خوشبخت باشه، 

همون روز پر پرواز دخترت رو شکستی و اون رو آماده کردی که برای یک عمر با باور درجه دو بودن زندگی کنه! 

و امروز به سختی میشه اینجور خانم ها رو به باور برابری رسوند و قانون برابری رو بهشون آموزش داد... 

در عادلانه ترین جامعه کماکان در باور جنس درجه ی دو بودنشون به زندگی ادامه میدن! 

هنوز به مرد به چشم یک نردبان نگاه میکنند تا به آرزوهای دست نیافتنیشون برسند... 

و من هنوز نمی دونم چطور می شه به این دسته از خانم ها تفاوت بین عشق و نردبان رو توضیح داد! 

چطور میشه اعتماد بنفس به یغما رفته شون رو دوباره بازسازی کرد و چطور میشه ازشون یک انسان سالم و مستقل ساخت... 

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادری که خودش اینو بلد نیست و باور نداره چجوری میتونه آموزشش بده😒

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
چی بگم.ارز ما که دیگه گذشت.انشالله نسل بعدمون مثل ما نباشن

بخاطر همین میگم مواظب باشیم نسل بعدی مثل ما فنا نشن...تو فامیل ما هم واقعا دخترا درجه 2 به حساب میان

وقتی مامانای پسرا به پسراشون یاد دادن وقتی دختری بلند خندید یه جور دیگه نگاش نکنن 

وقتی ديدن سه چهار تا دختر تو راه شمالن و تنهان فک نکنن... 

اونوقت دخترا هم خود به خود جنس درجه یک میشن 

ما یاد بدیم بعد یه الاغی بیاد مزاحمش شه چی 

فکر کنم این متن از دکتر هلاکویی باشه..هر کی گفته واقعا درست گفته

ربطی به دختروپسرنداره 

خانوادهای که توتربیت اهمیت میدن معمولا حواسشون هست 

این چیزهابراشون مهم 

خیلی هاتوتربیت پسرهاشون هم این موارد متذکرمیشن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
خیلی هم درست نیست انگار حرف های هلاکویی وحی منزله که همه بهش استناد میکنن

چرا درست نیست،اتفاقا من اصلا هلاکویی رو قبول ندارم،اما این حرفش رو واقعا پذیرفتم.چون با گوشت و پوستم حس کردم تبعیض رو شاید حتی اطرافیان ندونسته این تبعیض رو قائل شدن

خیلی هم درست نیست انگار حرف های هلاکویی وحی منزله که همه بهش استناد میکنن

هلاک‌ویی یا هر کس دیگه ای 

نبین کی میگه، ببین چی میگه! 

شما با کدوم بخش از این حرفا مخالفید؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
وقتی مامانای پسرا به پسراشون یاد دادن وقتی دختری بلند خندید یه جور دیگه نگاش نکنن  وقتی ديدن س ...

بله درسته،مادر آقا پسرها هم باید احترام به جنس مخالف رو از همون بچگی یاد پسراشون بدن،نه اینکه دلشون برای دخترها بسوزه یا به دخترها به چشم 1 موجود ضعیف نگاه کنن

به نظرم این برخوردها بیشتر به تربیت خانواده ها ربط داره.

من خودم خانواده ام مذهبی بودن مجردی اردویی نموند نرفته باشم ،حتی اگه ساعت ها با شهرمون فاصله داشته ، کسی هم نگفت نخند ،شوهر اله شوهر بله جیمبله، شوهر کن بعد برو هر کاری دلت خواست بکن، خخخ

خودمم دخترمو محدود و وابسته بزرگ نمیکنم .

البته این با بی قانونی و وِل بودن فرق داره ها ،خوب مشخصه هر خانواده قانون و چهارچوب خودشو داره

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

بخاطر همین میگم مواظب باشیم نسل بعدی مثل ما فنا نشن...تو فامیل ما هم واقعا دخترا درجه 2 به حساب میان

از همه مهمتر داشتن شغله.حتی شده ماهی 300تومن درامد داشته باشن.من تازه دارم میفهمم شاغل نبودن زن چقدر سخته.تا الان شوهرم پول میداد ولی جدیدا با هزار تا فیس و افاده و منت پول میده بهم.دلم میخواد یه درامد حتی شده کوچیک خونگی داشته باشم.