2777
2789
خب ذات تبادل نظر همینه دیگه ی سری با حرفت موافقن ی سری مخالف باید حرفای مخالفارو هم بشنوی

اینا فکر میکنن همیشه حق با خودشونه   

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک و واسه این میگن که اعلاناشون پر میشه ولی واقعا بعضی ریپلی ها بی مورده وقتی طرف نظر نخواسته سوا ...

خب وقتی تو بحث و تبادل نظر کسی نظرشو میگه داره دیگرانم دعوت میکنه ب اینکه نظرشو بدونن

کسایی ک مخالفت یا نظر عکس دارن میتونن نظرشونو ابراز کنن ب اون عزیز دیگه...

برایم وطن باش برایت شهید خواهم شد...
😄😄😄😄 بخدا دقیقا ریپلایی میکنن توهین میکنن  کپیاشونو واسه نی‌نی‌یارا فرستادم  ...

نه توهین منظورم نیس عزیزم اونو ک همه بدشون میاد ولی اینکه میگن نه ریپلای کن نه لایک... یکم عجیبه

اعلانارو باید پاک کرد مگه؟

خیلیا پاک میکنن منم میکنم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
خب ذات تبادل نظر همینه دیگه ی سری با حرفت موافقن ی سری مخالف باید حرفای مخالفارو هم بشنوی

نه عزیزم تبادل نظر معنیش این نیست تبادل نظر یعنی شما سوال داری یا تو تصمیم گیری تردید داری تاپیک میزنی نظر میخوای اون موقع باید تحمل شنیدن نظرای مخالف و هم داشته باشی نه اون بدبختی که میاد نظرشو میگه

بعضیا دیگه واقعا شورشو در اوردن طرف راجع به اسم هم میاد نظر میخواد میگن چرا میگی زشته به این خوبی خب از نظر تو خوبه از نظر من بده

برای چی خب؟ چه ضرری داره اعلانا زیاد بشه؟

نمیدونم 

من کلا مرض خلوتی وسادگی دارم😂😂

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
دیکتاتورن عزیزم عادت کردن حرف فقط حرف خودشون باشه وبس

نمیدونم شایدم سر همین نظرای مخالف با کسی دعواشون شده...

ولی اگه صرف نشنیدن نظر مخالف میگن ریپلای نکن این حرف غیر منطقیه

خب وقتی تو بحث و تبادل نظر کسی نظرشو میگه داره دیگرانم دعوت میکنه ب اینکه نظرشو بدونن کسایی ک مخالف ...

نه بالاتر برات گفتم استارتر داره اونو دعوت میکنه که نظرشو بخواد تبادل نظر بین استارتر و اون اشخاصیه که پست میذارن نه بین اون اشخاص با هم

هرکی میخواد با کس خاصی وارد بحث بشه باید تاپیک بزنه طرف و تگ کنه اگه اون شخص هم خواست میره تو تاپیکش دیگه