2777
2789

شما بهتره یکم کلاس برید و با فیلم پادکست و دوست خارجی قوی کنید.فقط حواستون به لهجه باشه و صدای معلما و دیکشنری سخنگورو تقلید نکنید به فیلم ها گوش کنید.شاگردام لهجه هاشون مخصوصا سن متوسط خیلی خنده دار و معلومه ایرانین

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو کانال پریا اخواص

@Akhavass

در این عمری که میداﻧﻲ فقط چندی تو مهماﻧﻲ!                       به جان و دل تو عاشق باش...رفیقان را...مراقب باش......   مراقب باش ﺗﻮ به آﻧﻲ، دل موری نرنجاﻧﻲ...                            که در آخر تو میمانـﻲ و مشتی خاک که از آﻧﻲ...                         دلا یاران سه قسمند گر بدانی.....زبانی اند و نانی اند و جانی.     به نانی نان بده از در برانش.... محبت کن به یاران زبانی..... ولیکن یار جانی را نگه دار. ....به پایش جان بده تا میتوانی....                  مولانا
برو کانال پریا اخواص @Akhavass

بدون هزینه یاد میگیری😊

در این عمری که میداﻧﻲ فقط چندی تو مهماﻧﻲ!                       به جان و دل تو عاشق باش...رفیقان را...مراقب باش......   مراقب باش ﺗﻮ به آﻧﻲ، دل موری نرنجاﻧﻲ...                            که در آخر تو میمانـﻲ و مشتی خاک که از آﻧﻲ...                         دلا یاران سه قسمند گر بدانی.....زبانی اند و نانی اند و جانی.     به نانی نان بده از در برانش.... محبت کن به یاران زبانی..... ولیکن یار جانی را نگه دار. ....به پایش جان بده تا میتوانی....                  مولانا

بیاین خودم یه دوره کلاس براتون بزارم‌مجونی

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

بهترین راه یادگیری زبان به صورت خودآموز هست. برای اینکه در طی یادگیری انگیزتون رو از دست ندید، من سایتریمرسی  رو بهتون پیشنهاد میکنم. تعداد زیادی مسیرهای یادگیری گام به گام داره که از صفر با شما کار میکنه تا یه مبحث رو یاد بگیرید.

هزینه اون اندازه یک جلسه کلاس زبان هست. میتونید مدت طولانی از اون استفاده کنید.  

برای اینکه لیسنینگ شما هم تقویت شه تعداد زیادی فیلم و انیمیشن و ویدیوهای آموزشی داخل rimersi هست که با زیرنویس انگلیسی میتونید ببینید، معنی لغات هم در کنار زیرنویس مینویسه. در کل خیلی عالیه، من تجربه خیلی خوبی از استفاده ش دارم.  

سلام من خودم چند وقته از سایت و اپلیکیشن ریمرسی استفاده میکنم همونطور که خواستی هزینه ش خیلی مناسبه و امکاناتش خداییش عالیه. توصیه میکنم حتما استفاده کن تا تاثیرش رو توی زبانت ببینی و مثل بلبل انگلیسی صحبت کنی! اینم لینک سایتش:

https://rimersi.com

برنامه موبایلش هم من از کافه بازار گرفتم