2777
2789
عنوان

ورزشکارا یلحظه لطفا

59 بازدید | 8 پست

دوستان من تصمیم گرفتم یه تایمی بزارم روزانه تو خونه نرمش انجام بدم بخاطر شاغل بودن و بچه کوچیک امکان رفتن به باشگاه رو ندارم فقط یه مشکلی هست بدنم خیلی خشک و انعطاف نداره بخاطر سالهای دور از ورزش من بخوام تو عرض یک ماه بدنم انعطاف پیدا کنه باید چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب حرکتای کششی برای گرم کردن باید انجام بدی،چطور بهت میشه اینجایاد داد؟بنظرم میتونی بری سی دی شو بگیری،بعدم انعطاف پذیری یه درصدیش برمیگرده به ورزش،بقیه ش برمیگرده به سن و سالت،البته استاد ما میگفت انعطاف پذیری بدن خیلیشم خوب نیس چون امکان آسیب دیدن بدن رو بالا میبره

پیلاتس کار کن و این برنامرو دان کن هرروز باهاش ورزش کن تو خونه کیف کن 

مرسی عزیزم آره قبلا میرفتم میدونی چون مدت هاست ورزش نکردم و تحرک زیاد ندارم احساس میکنم همه بدنم درد میکنه دنبال لاغری نیستم ولی دوست ندارم درد داشته باشم سلامتی واسم مهمه منظورمو خوب نتونستم برسونم الان که کار میکنم احساس میکنم ده دقیقه نشده خسته میشم به مرور زمان خوب میشم بنظرت

خوب حرکتای کششی برای گرم کردن باید انجام بدی،چطور بهت میشه اینجایاد داد؟بنظرم میتونی بری سی دی شو بگ ...

منظورمو خوب نتونستم برسونم الان که کار میکنم احساس میکنم ده دقیقه نشده خسته میشم به مرور زمان خوب میشم بنظرت

مرسی عزیزم آره قبلا میرفتم میدونی چون مدت هاست ورزش نکردم و تحرک زیاد ندارم احساس میکنم همه بدنم درد ...

اره این برنامه حرکتاش پیلاتس و کششیه نگاه به اسمش نکن 

مَن خودمَ تَک نَفَره هَف هَش نَفَرَم😹❄🎈💅💋😝👩