2777
2789
عنوان

خانم هایی که بارداری خارج رحمی داشتن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 67 پست
پنج شنبه چند روز از پری نشدنت گذشته بود  امروز نرفتی آزمایش بتا

نه یکی پنجشبه هفته پیشش داده بودم 3000 بود یکی هم این پنجشبنه دادم 9000 بود والا من این ماه یازده تیر پری شدم اصلا نمی دونم کی حامله شدم دکترم می گه احتمالا ماه قبل شدی پریودت الکی بوده بخاطر همین نمی تونم سن حاملگیو بفهمم اصلا یه وضی شده دارم روانی میشم 

عزیزم ببخشید این سوالو میپرسم نمیخام نارحتت کنم شما میدونی چی‌میشه که بارداری خارج رحم پیش‌میاد؟ من ...

همون عفونت که تو تو لوله ها و رحم باشه تمیزازه نطفه حرکت کنه تو لوله گیر میکنه و خارج از رحم میشه 

یعنی نطفه سالمه ولی جاش خوب نیست اون داره رشد میکنه جاش تنگه خدای نکرده لوله را میترکونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از دهنت بشنوه ان شالله که خارجی نباشه خدایا خودت رحم کن من خیلی ترسوام 

من خارج رحم شدم عزیزم. دردش زیاده طوریکه نمیتونی راه بری.اصلا بد به دلت راه نده

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
منم خارج رحم باردار بودم بتام یه هفته از پری گذشته بود 160 بود  درد شانه شدید و درد لگن و پهلو ...

من لک بینی ندارم ولی چون توی رحم ندیدن می گن شاید خارج رحمی باشه ولی از یه طرف هم می گن ممکنه خیلی کوچیک بوده و فقط واژینال درست نشون می ده 

نه یکی پنجشبه هفته پیشش داده بودم 3000 بود یکی هم این پنجشبنه دادم 9000 بود والا من این ماه یازده تی ...

خوب طبق گفته دکترت راهی جز سونو‌واژینال نیست 

اگه بچه را که دیدن که خدا رو شکر اگه نه 

باید بری بیمارستان یه دوز مترو‌تروکسات میزنن تا دفع شه 

وای 😢😢😢سرکافر نیاد

سرمن اومد... نصیب گرگ بیابون نشه

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....