2777
2789
عنوان

موندم توکاری ک کردم😑😑

121 بازدید | 14 پست

من دانشجوی شهر دیگه ای هستم 

یه روز ک رفتم روپوش بخرم با یه اقای سن بالا تو مغازه اشنا شدم ک بنظر مرد خیلی خوبی بود گفت من میرسونمت خیاطی ک روپوشو کوتاهش کنی 

من اول قبول نکردم اون خیلی اصرار کرد ک سوار شدم 

تو راه گفت میدونی چرا اینکارو کردم چون دوتا دخترام ک تقریبا همسن تو هستن دانشجوی شهر دیگه ان

بعد رفتیم خیاطی ک اشناش هم بود به خیاط گفت من دخترعموشم ک فکر بدی نکنه دوباره از خیاطی تا خوابگاه من رو رسوند و تو راه خیلی محترمانه شمارشو داد گفت هرکاری داشته باشی درخدمتم اگه بخوای میبرمت با خانوم و بچه هام اشنات میکنم و این حرفا 

بعد یک هفته امشب باهام تماس گرفت و گفت کجایی و چیکار میکنی این حرفا و کاری داری در خدمتم 

من یادم افتاد ک طلافروشی باید برم و از اونجایی ک در مورد خرید طلا سررشته ندارم ترسیدم تو شهر غریب بهم قیمت بالاتر بگن ازش پرسیدم طلافروشی اشنا داره یا نه 

که گفت دارم فردا عصر بریم 

گفتم پولم اماده نیست برای بعدا میخوام

گفت نگران پول نباش😑

این بده ینی؟؟چیکار کنم

الان شمارمو داره میترسم سوتفاهمی پیش بیاد😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه عقلت یه ماه بعد کار میکنه یا الان اینجوری شدی؟

الانم پشیمون نیستیا

اداشو در میاری 😂

تازه ترسیدی سوء تفاهم پیش بیاد

دلقک 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

قشنگ علنن داری میشی نفر سوم بین زن و شوهر خجالت نمیکشی اومدی اینحام نطر میخوای یعنی میخوای بگی متوجه نشدی چرا باهات اومد خیاطی چرا شماره داد چرا گفت نگران پول طلا نباش خیلی بیشعوری 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

نگران پول نباش و اینا خیلی بده تو که پولت اما ده نبود طلا فروش می خواستی چه کنی

میخواسته بره با مرده لاس بزنه خودشم مشکل داره فک کرده اینجا همه بلنسبت ....

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔