2777
2789

من خیانت جنسی دیدم

دق و دلیمو خالی نکردم

ولی تا واقعا کات کنیم یک سال و نیم طول کشید.

چون بالاخره 4 سال با هم بودیم

بهم دیگ حس داشتیم

ولی نمیشد واقعا ببخشم این موضوع رو...

خیلی سعی کردم ندید بگیرم

ولی نشد

واس همین طول کشید کات کردنمون

هی تویی ک بم فحش میدی من بات کل کل نمیکنم، در عوض همون لحظه ریپلای میکنمت و زیرش نی نی یار رو تگ میکنم   اگ نظرای من رو مخته دهن مبارکتو ببند پس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اینکه خیلی دوستی داشتم ولی اصن خیانت ندیدم شایدم می دیدم ولی خودم زیاد بهش توجه نمی کردم که مچه طرفو بگیرم خودم زودتر تموم می کردم میدیدم سرد شدن

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

وای منم جنسی بود 

من ک ب سختی کات کردم و دل کندم....

الا 3 سال میگذره

گاهی ب یادش میفتم...

فقط خاطره ها آدمو اذیت میکنه...

هی تویی ک بم فحش میدی من بات کل کل نمیکنم، در عوض همون لحظه ریپلای میکنمت و زیرش نی نی یار رو تگ میکنم   اگ نظرای من رو مخته دهن مبارکتو ببند پس 
بعدش چی شد ? پشیمان نشد ?

بععععد سه سال برگشت ازینور اونور شنیدم مامانش واسش رفته خاستگاری وقتی برگشت گفتم بجای ادامه دوستی بیا خاستگاری گفت من ک قصد ازدواج ندارم مامانم بدون اجازه من میره خاستگاری گفتم همین ک گفتم میای بیا نمیای ب سلامت میدونسم نمیاد براهمین اینو گفتم ک بره گمشه هفته بعدش با دختر همسابمون عقد کرد

همسرم دلیل من است. 💜🌱
ما دخترارو فقط اذیت میکنه نه اونارو 

بعد کات فهمیدم

اون چندیییین بار بهم خیانت جنسی کرد

من فقط یکیشو فهمیدم....

ولش کن بذار بره.

خیانتاش اگ در حد صحبت بود میبخشیدم...

ولی جنسی سخته

خیلی سخته

منم حس میکنم حداقل ماهی یه بار بوده

خودت باهاش هیچ رابطه ای نداشتی؟