2777
2789
عنوان

ظهور و حکومت جهانی

433 بازدید | 58 پست

سلام دوستان 

یکی ک در مورد قیامت و ظهور و اتفاق های بعد از اون اطلاعات داره میشه بیاد یه توضیح کوچیک بده 

اخه من کلی سوال تو سرم هست ک میخوام برطرف شه 

مثلا این که مگه بعد از بوجود اومدن حکومت جهانی همه چی عالی نمیشه؟ منظورم اینه ک دیگه دزدی و دروغ و نا عدالتی و ... نیس دیگه 

پس بهشت و جهنم چی میشه اونموقع ؟

اصلا چند سال طول میکشه حکومت امام مهدی و بعدش باز هم کسی هست جای ایشون؟؟ 

شنیدم امام حسین هم دوباره زنده میشن، حقیقته ؟؟

هر کی هر چقدرم کوچیک توضیح بده ممنون میشم 💟

در ضمن لطفا به هم توهین نکنید :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قفل کن برو کتاب بخون از اهلش،بپرس

اخه نه به چنین ادمایی ک اطلاعاتشون بالا باشه دسترسی دارم نه به اینجور کتابا 

تو نت هم کلی گشتم ولی خیلی کم و تکراری جواب داشت 

اخه چرا باید دعوا بشه گقتم ک به هم توهین نکنن

بعد از ظهور امام زمان یعنی مردم دیگه هیچوقت از دست هم عصبانی نمیشن؟تو عصبانیت کتک کاری نمی کنن؟یعنی دیگه غیبت نمی کنن و دروغ نمیگن بهم؟امام زمان بیاد رفاه عمومی بالا میره خصلت آدما که عوض نمیشه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
اخه نه به چنین ادمایی ک اطلاعاتشون بالا باشه دسترسی دارم نه به اینجور کتابا  تو نت هم کلی گشتم ...

بله میدونم

برو کتابخونه بخون یا دانلود کن

از طریق تلفن یا سایتای مربوطه کارشناسای زیادی هست😊

برای شروع

کتاب موعود امم رو بخون

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

سلام 

اینها سوالهاییه که هر فکر ازاده ای رو درگیر میکنه . ببخشید رک عرض میکنم خدمتتون ولی در بحث علمی و خردمندانه باید رک حرف زد نه اینکه فرد رو به گمراهی کشوند.

شما دو راه در پیش دارید :

1-اینکه بخواهید بدون تفکر و استفاده از عقل و خرد خدادادی به روایات و داستانهایی که همه عوام میگویند استناد کنید . که میتونه نتیجه ای جز سر درد و سردرگمی بیشتر نداره .و سوالهای بیجواب بیشتر 

2-برسی راهها علمی و گذاشتن کنار تعصبات و بررسی علمی موضوعی . 

نوع نگرش شما  به سوالتون میتونه راهنماییتون کنه که از کدام مسیر میتونید حرکت کنید . 

هر زمان به نتیجه رسیدید که کدام راه رو دوست دارید .میتونید  سوالاتون رو بپرسید .اگر بتونم کمی از نگرانیهاتون کم کنم . بهتون  جواب میدم